La Fundació futbol base s'emporta el derbi roig-i-negre

10 de Novembre de 2021, per Marc Busquets Obré
  • L'equip femení de la FBBR s'ha imposat amb claredat al CF Reus RTV

FBBR

L'equip femení amateur de la Fundació futbol base de Reus (FBBR) ha guanyat el derbi roig-i-negre, contra el CF Reus de tota la vida (CF Reus RTV), per 7-0. El matx s'ha disputat aquest vespre de dimecres, al vespre i a l'estadi municipal. Es tracta del partit que es va haver d'ajornar a la competició de lliga, i que correspon a la primera jornada del campionat de Segona divisió nacional.

La FBBR, que aquest vespre ha jugat com a local, ha anat per feina i ha obert la llauna al minut 6 del partit, a través de les botes d'Irati Lazcano. La futbolista ha completat una gran actuació, ja que ha anotat fins a quatre dianes (ha tornat a veure porteria al minut 10, i de penal, al 76 i al 78). Esther de Manuel (al minut 31), Carla Vázquez (al 46) i Marina Celma (al 49) han estat les altres golejadores del matx. A les files del CF Reus RTV, Olaya Martos ha estat expulsada per doble amonestació.

Un cop jugat el partit, el femení de la FBBR suma 12 punts en quatre jornades. Ha marcat 20 gols i tan sols n'ha rebut tres. El CF Reus RTV, al seu torn, té 3 punts després de tres partits jugats. Ha fet tres gols i n'ha encaixat 16. De cara al cap de setmana, la FBBR descansarà; i el CF Reus de tota la vida jugarà contra l'Escola de futbol base del Vendrell, diumenge a les 4 de la tarda.