Dissabte, 17 d'Abril de 2021

Dow Chemical Ibérica presenta el seu informe públic 'Col·laborem?'

La companyia aspira a ser l'empresa de ciència dels materials més innovadora, centrada en el client, inclusiva i sostenible del món

01 de Juliol de 2019, per Redacció
  • Instal·lacions de Dow Chemical

     

L'empresa Dow Chemical Ibérica ha publicat aquest dilluns l'informe públic en el qual es recullen les seves principals fites i resultats a l'Estat espanyol i Portugal durant l'últim any. El 2018 ha permès a la companyia establir les bases de la nova Dow, després de la seva separació oficial de DuPont i Corteva Agriscience el passat 1 d'abril.

"En aquest informe destaquem el nou posicionament de marca, que es reflecteix a través del 'branding' 'Seek together', i que representa la nostra profunda i ferma creença en la col·laboració i el compromís amb els nostres clients, amb la nostra gent, la nostra comunitat i altres grups d'interès, i amb el futur", ha afirmat el director general de Dow per a l'Estat espanyol i Portugal, Jon Bilbao. "'Seek together' és l'expressió de la nostra ambició de ser l'empresa de ciència dels materials més innovadora, centrada en el client, inclusiva i sostenible del món", ha afegit.

Amb 68 pàgines, l'informe conté un total de vuit seccions, entre les quals es troben: missatge del director general; retrat de Dow Chemical Ibérica, que detalla els centres a la regió i mercats, a més d'un article especial sobre el Complex Industrial de Dow Tarragona i els grups de treball interns de Dow que impulsen la inclusió; sempre innovant; reptes i oportunitats, que explica el posicionament de Dow sobre els residus plàstics i destaca els avenços en manufacturació 4.0; informe de gestió; creixement sostenible; Dow responsable, i així ha estat 2018.

En l'àmbit econòmic, el 2018 ha estat "un any sòlid gràcies als bons resultats obtinguts a l'Estat espanyol, amb una xifra de negoci de 1.257 milions d'euros, fet que suposa un 5% més que l'any 2017". Aquests resultats han estat acompanyats d'un bon rendiment dels centres de producció peninsulars, que van operar a nivells molt positius. De fet, el Complex Industrial de Tarragona ha passat a liderar el nou South European Hub, creat amb el propòsit de dirigir els centres de Dow al sud d'Europa (Estat espanyol, Portugal, Itàlia i Turquia). "Treballem amb passió per atraure noves inversions, considerant la seguretat com la nostra màxima prioritat, l'excel·lència operacional, el talent de la nostra plantilla, la innovació i la sostenibilitat com a pilars bàsics", ha assegurat el director del Complex Industrial de Dow Tarragona i South Europe Hub Leader, Jaume Sarriol.

Així mateix, la inclusió ha adquirit un paper protagonista en aquesta nova Dow, i ha servit de catalitzador per al canvi d'etapa. Això ha significat valorar i acceptar les diferències i la diversitat, ja sigui d'idees, de cultures, d'educació, de treball o d'experiències. El resultat és un lloc de treball pensat per a tothom, que beneficiï empleats, clients i comunitats, impulsat pels grups de treball interns de Dow.

Cal destacar també que aquesta diversitat ha generat més col·laboració i, per tant, més projectes d'innovació, entre els quals destaquen els importants avenços realitzats en tecnologia digital i manufacturació 4.0, l'aplicació dels quals en els centres de producció ha suposat un gran suport a la seguretat i competitivitat de Dow.

Tot això referma, segons la companyia, l'aposta i el compromís de Dow amb la regió Ibèrica, on continuarà impulsant i desplegant iniciatives per consolidar el seu lideratge i relació amb les seves comunitats.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges