Diumenge, 11 d'Abril de 2021

El CAT reactiva les obres i licitacions suspeses pel coronavirus

14 de Maig de 2020, per Redacció
  • El CAT reactiva les obres i licitacions suspeses pel coronavirus

    Cedida

El Consorci d’Aigües de Tarragona ha reprès les licitacions que es trobaven suspeses i n’ha iniciat de noves, d’acord amb la disposició legal que dona via lliure a la represa dels procediments de contractació, així com a la posada en marxa d’altres procediments nous, sempre que en tots els casos la tramitació es faci per mitjans electrònics.

Pel que fa a les licitacions ja iniciades abans de l’aturada de l’activitat per l’emergència sanitària a mitjans de març i d’altres suspeses en el seu inici, el CAT ha reprès les licitacions d’obres i serveis per un import total de 18.725.604 euros, corresponents a part de les actuacions de la subvenció directa de l’Agència Catalana de l’Aigua aprovada a començaments d’aquest 2020 per acord de Govern de la Generalitat de Catalunya. Els objectius d’aquests projectes que es reprenen són per a la millora de la seguretat i de la garantia del subministrament i per a la millora de la qualitat de l’aigua. Aquesta darrera actuació, a licitar en forma de concurs de projecte i obra, preveu un tractament de desinfecció mitjançant llum ultraviolada amb un import de 4.058.038 euros.

En la mateixa línia, el consell d’administració d’aquest mes de maig té previst iniciar el procés de licitació de diversos contractes de serveis, alguns d’ells plurianuals, amb un import total de licitació de més de 13 M d’euros.

D’altra banda, aquesta setmana s’avancen els pagaments de factures per tal que diferents proveïdors del CAT puguin disposar de major liquiditat en el sistema i fer front a la situació econòmica que està comportant aquesta crisi sanitària. L’import d’avançament de factures és d’aproximadament 1,85 M d’euros.

El CAT vetllarà perquè la reactivació de l’activitat es faci sempre sota unes estrictes normes de seguretat i de prevenció de riscos. De fet, s’ha elaborat un document on es recullen les mesures preventives i organitzatives davant la COVID-19 que són d’obligat compliment pel personal del CAT i les empreses contractistes i subcontractistes, amb la voluntat de continuar prestant un servei essencial com és el del subministrament d’aigua potable.

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges