L’Associació de restauradors i comerç del Serrallo (ARCS), conjuntament amb la DO Tarragona, han organitzat del dia 16 de novembre al 2 de desembre la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Serrallo amb vins DO Tarragona, en les quals set restaurants del barri marítim de la ciutat de Tarragona i tres cellers de la DO Tarragona han preparat uns menús gastronòmics que aniran maridats amb els vins que elaboren aquests tres cellers.
L’objectiu de les jornades "és fomentar els restaurants del barri marítim de Tarragona, els productes de la zona i també els vins del territori, en aquest cas la DO Tarragona", s'ha exposat. En concret, els restaurants que participen a les jornades són A Bordo, Cal Joan, El Pòsit. El Taller, La Xarxa, Octopussy i Varadero, que oferiran els seus menús típicament mariners amb 25 i 32 euros. Els àpats inclouen una ampolla de vi per cada dues persones.
Els vins que es podran tastar en aquests menús els podran escollir els clients entre els vins de tres cellers de la DO Tarragona: el Celler 9+ de la Nou de Gaià (Tarragonès), el Celler Blanch de Puigpelat (Alt Camp) i Lafarineravins de Rasquera (Ribera d’Ebre).
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics