El Mercat Central de Reus ha acollit, aquest dijous, la tradicional sessió fotogràfica de la Ganxet Pintxo, que enguany celebra la 24a edició, del 8 al 25 de maig. Un total de 33 establiments participants han presentat les seves creacions davant de la xef i assessora gastronòmica, Eva Hausmann, qui ha estat l' encarregada de proporcionar els darrers consells i recomanacions a les tapes d’aquesta edició.
Aquest 2025 la Ganxet Pintxo tindrà una sola edició, en què els establiments participants continuen apostant per la sostenibilitat i la qualitat, utilitzant ingredients frescos i autèntics del territori.
En la trobada, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Mario Besora, ha subratllat la importància de la ruta de tapes per al sector gastronòmic de la ciutat: "La Ganxet Pintxo és una oportunitat única per a tots els establiments de mostrar les seves millors creacions i per a Reus de posicionar-se com un referent gastronòmic de la zona".
Per la seva banda, la regidora de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Noemí Llauradó, ha explicat que la Ganxet Pintxo és una "important" oferta de restauració i és també una oferta en format lúdic i participatiu, que la converteix en una "autèntica experiència de ciutat" per a tots els públics, ja siguin de Reus o de fora".
La Ganxet Pintxo és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el Patrocini d'Estrella Damm i el suport de l'Ajuntament de Reus.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics