Dimarts, 17 de Setembre de 2024

Més de 300 persones al Gastro Wine & Music de Salou

27 de Setembre de 2022, per
  • El Gastro Wine & Music ha acollit més de 300 persones a Salou

    Cedida

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de Makro i Royal Bliss, van celebrar el passat diumenge el Gastro Wine & Music a la Torre Vella, que va acollir més de 300 persones.

A l’esdeveniment hi van participar 11 restaurants i sis col·laboradors, tot oferint sis degustacions, 20 showcookings i dues postres, maridats amb els vins i caves d’una vintena de cellers, de primer nivell.
Per començar, les persones assistents van poder gaudir dels aperitius, a càrrec d’Ostras Sant Lluís; Xesc Reina, mestre xarcuter; TGT; i Balfegó. Van poder tastar pernil ibèric; sobrassada; formatges; i sushi; entre altres especialitats.

Els 11 restaurants participants, entre els quals hi era l’Estrella Michelin Deliranto, del xef Pep Moreno, van ser: Boquet; Cook & Travel; Deliranto; La Ibense Salou; La Pasión; Lunattic; Mesón del Segoviano; MRKT de Edu Cuesta; Rock & Grill; Taverna el Totxo; i Thai Salou. Els restauradors van crear una vintena de degustacions diferents, des de tàrtars, cremes, i calderetes; elaborades amb bacallà, calamar, gamba, llagosta, anguila, papada ibèrica, zamburinyes, sípia, fideus rossos, o bé patata trufada.

Les degustacions van anar acompanyades dels productes enològics dels cellers participants: Miquel Pons; Torelló; Clos Galena; Gramona; Celler Cairats; Portal del Montsant; Vinos Ramsurt; Cellers Terra i Vins; Edetària; Perelada; Casa Gran de Siurana; Josep Foraster; Vilarnau; Mas Alta; Celler Piñol; Celler Vall Llach; Celler Xavier Clua; Josep Grau Viticultor; Vinyes del Terrer; Estones Vins; i Cara Nord.
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges