TORRO TORRO
Bona iniciativa, suposo que tambè ve donada, per que el primer que han ficat al mercat no esta tenint èxtit. la veriat es que bo No es
La presentació s'ha fet a la Casa Navàs
L’empresa Torrons Vicens, en col·laboració amb Vermuts Miró, ha presentat aquest divendres al matí la seva última novetat: el Torró de Vermut Miró. Es tracta d’aquest dolç típic de les festes de Nadal elaborat amb vermut de Reus. Aquest torró té un sabor i aroma elaborat amb una ganache de Vermut Miró acompanyat d’un pâte de fruits del mateix vermut que li aporta frescor i lleugeresa. Està recobert amb una capa de xocolata 60% cacau i lacat amb un segell de nitrogen líquid 'Miró'. Torrons Vicens ha comptat amb l’assessorament dels prestigiosos cuiners Ferran Adrià i Albert Adrià.
Per a Vermuts Miró, aquesta col·laboració "s’alinea amb el pla de creixement i expansió de la marca, on un dels pilars claus és la investigació, el desenvolupament i la innovació (I+D+i)", segons s'ha apuntat des de la companyia. Des de Miró "sempre s’ha volgut transmetre que el vermut no està pensat només per beure, sinó també per transmetre sensacions, per compartir moments, i per crear records", s'ha afegit.
L’acte de presentació d’aquest torró s’ha fet a la Casa Navàs de Reus. Hi han assistit l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el regidor d’Empresa, Carles Prats; la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles; el vicepresident de la Cambra de Reus, Jaume Batista; el propietari de Torrons Vicens, Ángel Velasco; el propietari de Vermuts Miró, Xavier Martínez; el gerent de Vermuts Miró, Josep Sentís; i la directora de la Casa Navàs, Sílvia Sagalà.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics