Dijous, 25 d'Abril de 2024

El Tomb de Reus regala bosses per l'aprovació de la Llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana

18 de Desembre de 2020, per Redacció
  • L'entitat comercial celebra l'aprovació de les APEU

    Cedida

Aprofitant l'aprovació al Parlament de Catalunya de la Llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana, més conegudes com 'APEU', El Tomb de Reus regalarà a partir d'aquesta tarda de divendres una bossa amb l'eslògan "Un somriure és màgia". Aquest migdia, al Museu del Vermut de Reus, el president de l'entitat, Jacint Pallejà, acompanyat de membres de la junta directiva, ha celebrat l'aprovació d'una llei "molt esperada" per a l'entitat.

Segons Pallejà, aquesta llei permetrà a El Tomb de Reus oferir "un millor servei als clients, alhora que millorarà els serveis com neteja i seguretat de la zona". Amb l''APEU' "també es valora molt l'oportunitat d'aprofundir en apostes estratègiques com són la sostenibilitat, la proximitat i la millora en la comunicació", s'ha explicat des de l'associació. Pallejà ha aprofitat per estendre la ma a tota la resta d'associacions comercials de la ciutat com la Unió de Botiguers de Reus, la Cambra de Comerç, el Gremi d'Hostaleria, el Mercat Central, el Comerç Solidari o el Pallol, "per tal de treballar conjuntament en el disseny i creació de l''APEU' del centre de Reus".

A banda de l'enfocament comercial, l''APEU' que vol impulsar El Tomb de Reus "vol comptar amb totes les entitats i organitzacions de la ciutat, ja siguin culturals, esportives o socials, per tal que la futura 'APEU' s'associï amb la vida al carrer i la cultura que se'n deriva", s'ha indicat. En aquest sentit, Pallejà ha esmentat entitats com el Centre de Lectura, el Bravium, l'Orfeó Reusenc, els Xiquets de Reus, Carrutxa, el Centre d'amics de Reus i tantes altres entitats que "omplen de vida i cultura els carrers del centre de la ciutat".

Durant les properes setmanes s'iniciaran els tràmits per acabar creant la futura 'APEU' del centre de Reus, començant per la "redacció del pla estratègic a 4 o 5 anys vista". En aquesta fase inicial, El Tomb de Reus "vol iniciar contactes amb tots els agents implicats, incloses les administracions públiques". Durant l'acte de presentació s'ha comptat amb la presència dels regidors de l'Ajuntament de Reus Montserrat Caelles i Carles Prats, "per tal de fer evident el paper protagonista que ha de tenir l'Ajuntament en tot aquest procés".

Durant la tarda de divendres, per tal de celebrar la notícia, tots els establiments d'El Tomb de Reus repartiran a la vegada una bossa de cotó especialment dissenyada per a l'ocasió.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics