Dimarts, 23 d'Abril de 2024

Una vintena de restaurants de Reus prenen part en les 2es Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet

Tenen lloc del 28 d'abril al 28 de maig

25 d'Abril de 2023, per Reusdigital.cat
  • L'arròs, protagonista d'unes jornades a Reus

    Cedida

El celler De Muller han acollit aquest matí de dilluns la presentació de les 2es Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, les quals compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i amb el patrocini d’Arròs Bayo i Bodegas De Muller. Les jornades tindran lloc del 28 d'abril al 28 de maig. 

"Diversitat culinària"

Les receptes proposades pels 22 restaurants participants estan creades "amb ingredients de primera qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp", segons s'ha apuntat a la roda de presentació de l'esdeveniment gastronòmic. “A cada restaurant hi trobareu una manera única d’interpretar l’arròs ganxet i de representar la diversitat culinària de la nostra població, construïda a partir de tots els productes de primera qualitat que ens rodegen”, ha recalcat el president de l’Associació d'Empresaris de l'Hostaleria (AEH) de Reus, Víctor Perales.

Les receptes estan elaborades amb arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre i acompanyades amb vins de Bodegas De Muller.

Els restaurants participants són:

- Flaps Cafè

- Restaurant l’Estel

- Moto Sport Café

- Xivarri Tasca Reus

- El Racó de JP

- Restaurant Terrassa Gaudí

- Ferran Cerro Restaurant

- Restaurant Tennis Monterols

- Restaurant El Círcol

- Braseria Café Teatre del Centre

- Sawàddee Ka Reus

- Restaurant La Lleona

- Kesri Gastrobar India

- Restaurant 158

- La Mulasseta

- Txaranga Café Teatre

- Peixateries Velles

- Kompartir

- Oxygen Gastrobar

- Cal Gallisà

- El Café de Reus

- 14,5 Beer Wine

 

El xef reusenc guardonat amb un Sol Repsol Ferran Cerro ha estat l’encarregat d’elaborar un arròs ganxet maridat amb vins De Muller per a l'ocasió, aquest dilluns, a la presentació de l'esdeveniment.

Reus, "referència" gastronòmica al país

Des del departament de vendes de De Muller, Xavier Salon ha afirmat que “hem apostat fort per aquestes jornades perquè creiem que és un acte que es pot consolidar. És un molt bon senyal que estiguem celebrant una segona edició”.

En representació d’Arròs Bayo, Santos Martínez ha manifestat que “estem treballant per fer que Reus sigui gastronòmicament un lloc de trobada de referència al país. Estem aquí per donar suport al concepte de qualitat que caracteritza aquestes jornades”.

Per la seva part, el president del Tomb de Reus, Jacint Pallejà, ha explicat que “avui posem una baula més en la cadena de col·laboració entre la nostra entitat i l’AEH, que encetàvem fa un any i que ja ha demostrat portar molts èxits”.

La regidora de Promoció, Montserrat Caelles, ha finalitzat l’acte tot destacant que “aquestes són unes jornades que aporten riquesa i prestigi a la ciutat. Reus es troba entre el mar i la muntanya, sent un aparador de la oferta gastronòmica del territori. Des de Reus Promoció estem determinats a continuar impulsant el patrimoni, els productes de proximitat i el comerç.” 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics