Dimarts, 05 de Desembre de 2023

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant engega la campanya 'Fes-la rodar' de 2023

28 de Juny de 2023, per Redacció
  • Imatge d'arxiu de l'ús de les targetes moneder

    Cedida

L'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja ho té tot preparat per arrencar la campanya Fes-la rodar de 2023, que té com a objectiu fomentar el consum de la ciutadania dins del municipi. Amb la nova convocatòria d’aquesta iniciativa, el consistori vol seguir influint positivament en la demanda i ajudar les famílies i els empresaris i emprenedors locals. Així doncs, a partir del proper dissabte 1 de juliol i fins al dilluns 31 de juliol, els veïns podran demanar ja les targetes moneder o la recàrrega d’aquestes, per poder-les gastar als establiments adherits a la campanya d’enguany.

Les targetes es podran utilitzar del 2 d’octubre de 2023 al 29 de març de 2024. Per demanar aquestes subvencions, hauran de presentar-ne la sol·licitud per Internet, preferentment, a través de la Seu electrònica de l’ajuntament (a la pàgina web municipal: www.vandellos-hospitalet.cat); o si no poden fer-ho telemàticament, de manera presencial, a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant (del 3 al 7 de juliol, de 9 a 2), a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant (del 10 al 31 de juliol, de 9 a 2) i a l’Ajuntament de Vandellòs (tots els dimecres del mes juliol, de 9 a 2).

D’aquests ajuts per al foment del teixit empresarial del municipi es podran beneficiar, en concret, les llars de convivència i les persones físiques de 18 anys o més, legalment emancipades o en tràmit legal d’emancipació, que resideixin efectivament i estiguin empadronades al municipi, de manera ininterrompuda, per un termini mínim d’un any.

Amb aquestes targetes, l’ajuntament subvencionarà la compra de béns i serveis de la ciutadania a les empreses locals adherides a la campanya Fes-la rodar de 2023, que estaran identificades amb la imatge corporativa municipal. Pel que fa al tipus de targetes que lliurarà el consistori, n’hi haurà dos, de quantia variable en funció del nombre de membres de les unitats familiars i de la capacitat econòmica de les llars de convivència (calculada sobre la base de l’indicador de renda de suficiència de Catalunya).

Tindran les mateixes característiques de l’any passat:

- La Targeta Consum 100%, per a aquelles llars municipals que es trobin en una situació de vulnerabilitat, disposarà d’un saldo que oscil·larà entre els 150 i els 320 euros. El 100% de la compra anirà a càrrec d’aquesta targeta moneder. Aquest tipus de targetes seran només per a aquelles famílies que ja són usuàries dels Serveis Socials de l’Ajuntament i que tenen un expedient obert amb seguiment regular durant l’any. Per demanar-les, cal el certificat de vulnerabilitat econòmica emès per aquests Serveis.

- La Targeta Consum 100% Plus, per a les llars que superin els valors de renda fixats (la majoria), tindrà un saldo que oscil·larà els 100 i els 160 euros. En aquest cas, el 50% de l’import de la compra anirà a càrrec de la targeta i l’altre 50% a càrrec de la persona usuària.

Normés de funcionament, aquí

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges