Dissabte, 27 de Juliol de 2024

Cambrils mostra la seva gastronomia a les agències de viatge a Madrid

El patronat ha participat en una degustació de tapes, productes i vins amb pantalla gran a través de Saborea

20 d'Octubre de 2023, per Reusdigital.cat
  • El format de la presentació ha permès conèixer les propostes turístiques i gaudir de les degustacions

    Cedida

Cambrils és una de les nou destinacions de Saborea que aquest dijous ha ofert a les agències de viatge de Madrid una completa degustació de tapes productes i vins en un format audiovisual immersiu. La presentació de les propostes gastronòmiques s'ha dut a terme un estudi de rodatge amb una pantalla gegant i utilitzant els cinc sentits.  

Concretament, la presentació ha comptat amb la col·laboració de la Cooperativa de Cambrils com a principal productor gastronòmic i el propietari del Pòsit, Àngel Pérez, amb una degustació de la seva crema de galera i els seus productes Aproppòsit.  A més, també hi han participat Burgos, Ciudad Real, Cullera, Gran Canaria, Segovia, Sevilla, Tenerife i Valladolid, que han desplegat un ampli conjunt de propostes basades en productes i elaboracions dels seus territoris.  

El format de la presentació ha permès que mentre els agents gaudien de les degustacions de cada destinació ofertes per cuiners i productors, també es poguessin entrevistar amb els tècnics de cada destinació i conèixer les seves propostes turístiques. 

Tot i les inclemències del temps, han assistit a l'esdeveniment més de 50 agències de viatge especialitzades en turisme gastronòmic, convocades per la Confederació Espanyola d'Agències de Viatges (CEAV), en el marc de la col·laboració amb Saborea España dels últims tres anys. 

L'acte ha comptat amb la presència d'Emilio Gallego, secretari General de Saborea España i de Pablo Parrilla, vicepresident econòmic de CEAV, juntament amb diversos responsables institucionals de les destinacions, com la gerent del patronat de Turisme de Cambrils, Amèlia Rico.   

Sobre Saborea España 

Saborea España, de la qual forma part l'Associació de Destinacions Gastronòmiques, es posiciona com la primera plataforma estatal –amb vocació internacional— destinada a potenciar el turisme i la gastronomia de l'Estat, i està formada per 26 destinacions turístiques. L'objectiu principal del club de producte és aconseguir que els productes gastronòmics del territori siguin autèntiques experiències turístiques.  

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Joam  21 d'Octubre de 2023

Gastronomia a Madrid

Es clar que han d'anar els propietaris dels locals que es presenten. Peró i politics? Quants han anat i per a qué?

Reportatges