Dijous, 25 de Juliol de 2024

El restaurant basc Amonaren de Botarell presenta la nova carta per a la temporada de tardor-hivern

30 d'Octubre de 2021, per
  • Presentació de presentació de la nova temporada al restaurant

    Cedida

Aingueru Rodríguez, el xef del restaurant Amonaren Etxea de Botarell, aposta per aquesta nova etapa postcovid  pel producte i el servei de proximitat. Sempre a la recerca d'un menjar “autèntic i alhora diferent”, tot fent honor al nom de l'establiment Amonaren Etxea, que en basc vol dir “la casa de l'àvia”.

Aingueru reinvidica “l'hosteleria de qualitat a uns preus justos”. També destaca “l'honestedat de la seva cuina” mostrant les etiquetes de traçabilitat de les matèries primeres amb les quals s'elaboren els plats. L'establiment es caracteritza per la defensa del producte “autèntic per gaudir d'un bon àpat”.

Les especialitats per aquesta nova temporada tardor-hivern 2021 són: el carpaccio temperat de vedella les mongetes de Tolosa, el bacallà a la Biscaina i una Picanya molt genuïna.

Amb la voluntat de millorar la seva proposta de restauració, la direcció de l'Amonaren Etxea ha establert una col·laboració amb el Celler Raventós i Blanc de Sant Sadurní d'Anoia. 
 
Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit



COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges