Dijous, 04 de Març de 2021

Faran una rotonda a la intersecció de la carretera T-313 amb l'accés a Riudecanyes

El ple de la Diputació n'aprova el projecte i els treballs començaran l'any que ve

02 d'Octubre de 2020, per Redacció
  • Imatge de la zona on hi haurà la rotonda

    Cedida

Una rotonda a la intersecció de la carretera T-313 amb l'accés a Riudecanyes "millorarà la seguretat en aquest punt, que actualment presenta un canvi de rasant i un traçat amb revolts que en dificulta la visibilitat i els moviments d'arrencada i frenada dels vehicles", segons s'ha anunciat aquest divendres des de la Diputació de Tarragona. El darrer ple de la corporació, titular de la via, va aprovar definitivament el projecte per construir la nova infraestructura, que té un pressupost d'execució per contracta de 599.916,84 euros i que està classificada com a prioritària al Pla zonal 2020-2035.

El plenari també va aprovar inicialment la relació concreta i individualitzada dels propietaris, els béns i drets afectats per l'expropiació, per tal de poder executar el projecte d'obres. La rotonda dissenyada té un diàmetre exterior de 34 metres. La seva construcció representarà l'eixamplament i la millora del traçat de la carretera T-313 en el tram d'enllaç entre aquesta rotonda i la següent intersecció amb la carretera TV-3131.

Les obres també inclouen un nou itinerari de vianants entre el costat esquerre del pont de Riudecanyes fins el cementiri; la reordenació dels accessos a l'entorn de la rotonda; l'eixamplament del camí de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes, per facilitar els accessos a finques veïnes i a la deixalleria municipal, i la canalització de fibra òptica al llarg del traçat Aquesta actuació en aquest tram de la carretera T-313 està classificada al Grup 1 del Pla zonal de la xarxa local de carreteres de la Diputació, que incorpora les actuacions més prioritàries.

En aquest cas concret, es considera una actuació de Prioritat Alta, d'acord amb els criteris de seguretat, rendibilitat i impacte. "Amb aquesta nova infraestructura, millorarem la seguretat de conductors i vianants, així com la fluïdesa en aquest tram, tal com duem a terme de manera progressiva en el conjunt de vies de la nostra xarxa viària", assenyala el diputat delegat dels Serveis d'Assistència al Territori de la Diputació, Adam Tomàs. Les obres es preveu que s'iniciïn el segon semestre de 2021, amb una durada de set mesos.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics