Dilluns, 19 d'Abril de 2021

L’Ajuntament de Vila-seca aprova subvencions per a la millora d’habitatges i instal·lació d’energia verda per valor de 175.000 euros

01 de Març de 2021, per Redacció
  • La junta de govern local de Vila-seca ha aprovat les quatre línies de subvencions

    Cedida

La junta de govern local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat la convocatòria pública de subvencions per a la millora d’habitatges i instal·lació d’energia verda al terme. Concretament, es tracta d’un total de quatre línies de subvencions amb 175.000 euros inicials de pressupost.

La primera línia és per a la instal·lació d’ascensors i eliminació de barreres arquitectòniques en edificis, amb la finalitat de millorar les condicions de vida dels seus ocupants, facilitant a les persones de més edat o amb dificultats de mobilitat, l’accés al seu habitatge. L’import màxim de la subvenció és de 6.000 euros en cas d’instal·lar-se un ascensor, i de 600 euros en cas de supressió de barreres arquitectòniques.

En segon lloc, per a la reparació i pintura de façanes i elements sortints annexes en edificis ja construïts, amb l’objectiu de reduir el perill de despreniments a la via pública. En aquest cas, l’import màxim és de 1.700 euros en el cas de rehabilitació de la façana i de 700 euros per a la pintura.

La tercera de les línies és per a la rehabilitació d’habitatges al centre històric de Vila-seca, per tal de millorar la qualitat de vida de la ciutadania, les condicions d’habitabilitat i el paisatge urbà. Es concediran un màxim de 3.000 euros en cada cas subvencionable.

I finalment, hi haurà una línia per a la instal·lació de plaques  fotovoltaiques i els seus equips als habitatges, per a millorar les condicions de vida dels seus ocupants i impulsar el desenvolupament de les energies renovables. Com a màxim, en aquest cas, es concediran 3.000 euros de subvenció.

Les subvencions podran sol·licitar-se fins al proper 31 d’octubre de 2021. Les sol·licituds presentades a partir de l’1 de novembre de 2021 seran tingudes en compte a la següent convocatòria. Més informació aquí.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges