Els roig-i-negres guanyen per 2 gols a 0 a l'equip del Maresme

28 de Febrer de 2010, per Josep Gallofré
  • Pitarque ha estat l'autor del primer gol

Josep Gallofré

• Álvaro, disputant una pilota

Tenint en compte el joc desplegat en els primers minuts de partit, es pot dir que només era qüestió d'esperar l'arribada del primer gol reusenc. El CE Premià ha sortit amb les línies endarrerides i ha intentat fer algun contraatac, però sense cap tipus de perill a la porteria de Moragón. Per la seva part el CF Reus ha fabricat des del començament jugades de gol que han posat a prova el porter del Premià Suri.

En el minut 9 ha arribat la primera ocasió clara pel Reus, en una bona passada de Pablo Álvarez, que Pitarque no ha pogut respondre per poc. Els roig-i-negres han fet un bon joc durant la primera part, i la superioritat tècnica i les ganes de gol del Reus ha provocat que, al minut 28, Pitarque aconseguís el primer en un bon control de la pilota i un bon xut dins de l'àrea contrària.

En la segona part, el CF Reus ha anat de més a menys. Des d'un domini clar a un domini compartit entre els dos equips, fet que ha possibilitat que el conjunt del Maresme s'apropés amb facilitat a la porteria de Moragón, però amb les idees poc clares. Per més inquietud, les oportunitats de gol dels roig-i-negres no s'han resolt amb la contundència necessària quan només es guanya per un gol.

En el minut 5 de la segona part, s'ha produït la jugada més perillosa del Premià en una cessió de cap de Sangrà a Moragón. Aquest exemple demostra quina ha estat l'actitud ofensiva del Premià a Reus. A mesura que han passat els minuts, el ritme i control de joc del Reus ha anat baixant, i fins el minut 21 de la segona part no ha arribat la primera jugada de perill del Reus, en una rematada de cap de Querol que ha sortit fora.

La situació embolicada del CF Reus al camp ha provocat que Santi Castillejo fes els tres canvis, amb incorporacions de Querol, Guzmán i el juvenil Álex, que ha debutat amb el primer equip. La tranqulitat del Reus i del públic ha arribat en el minut 41 gràcies a un penal ben assenyalat sobre Querol, que ha estat obstaculitzat en falta pel defensa Melo. El jugador del Premià ha deixat el terreny de joc, Xavi Marquès ha xutat des dels onze metres i ha situat el marcador en el 2 a 0 definitiu.