Diumenge, 11 d'Agost de 2024

El CF Reus guanya el Mallorca B i segueix el somni

Els reusencs segueixen en la lluita per finalitzar el campionat entre els quatre primers

29 d'Abril de 2012, per Josep Gallofré
  • Chumbi, en una jugada d'atac

Georgina Giné

• El CF Reus segueix lluitant per situar-se entre els quatre primers

El triomf davant del Mallorca B no ha estat tan fàcil tot i el resultat el resultat. El conjunt roig-i-negre ha hagut d'igualar un gol en contra a l’inici de la segona part. Tot i això, el CF Reus ha estat l’equip que ha dominat el partit i qui ha disposat de les millors ocasions.

Al primer minut de partit, Sergio León ha pogut encetar el marcador, però el seu xut ha estat rebutjat pel porter del Mallorca B, Yeray. El CF Reus ha sortit molt incisiu en atac, i ha generat bastant de perill a la porteria balear. Xavi Marquès ho ha provat amb un xut de fora l’àrea, però per damunt del travesser. Els primers 20 minuts han estat de clar domini reusenc, amb un alt percentatge de possessió de la pilota i fent gaudir als gairebé sis-cents espectadors que aquest diumenge han assistit a l’Estadi.

A mesura que han passat els minuts, però, la intensitat del partit ha baixat, cosa que ha aprofitat el Malloca B per començar a entrar en joc. Al minut 32, ha arribat el primer xut del rival del CF Reus, que Àngel Blasco ha desviat. Cal destacar el bon treball de la defensa roig-i-negra, molt ben col·locada i sòlida. El primer temps ha acabat amb una centrada de Taranilla des de la banda esquerra que Chumbi no ha pogut rematar bé.

Els segons quaranta-cinc minuts han començat malament per als interessos roig-i-negres. Quan només es portava un minut jugat, Aridai ha fet una bona jugada individual que ha finalitzat amb un xut per l’escaire de la porteria d’Àngel, fent pujar el 0 a 1 al marcador. Lluny de llençar la tovallola, el CF Reus ha anat a per totes i, quatre minuts després, Borja ha rematat des del punt de penal una centrada de Robert al fons de la xarxa.

Han estat bons moments de futbol del CF Reus, que ha dominat durant tota la segona part. Els roig-i-negres eren conscient que un empat no els servia per a res i han anat a pel partit. Al minut 50, ha arribat el gol del matx, de la jornada i, de ben segur, un dels millors del campionat. Sergio León ha rematat de xilena una pilota centrada i ha col·locat l’esfèrica a l’escaire de la porteria balear.

Els roig-i-negres han seguit controlant el joc i amb ganes de sentenciar l’encontre. Ho ha fet Xavi Marquès al minut 60, amb un tir des de la frontal de l’àrea que ha servit per fer pujar el 3 a 1 al marcador. Durant la última mitja hora, el Reus ha disposat d’altres oportunitats, però sense més encert. L'últim tram del partit ha estat ben controlat per l’equip reusenc, sense complicacions en defensa i ha sumat una nova victòria que els manté vius en la lluita per la promoció d’ascens a Segona Divisió.

===FITXA TÈCNICA===

===CF Reus===

Àngel, Marc Carrasco, Robert, Sangrà, Socías, Borja, Marquès, Taranilla (Durán 78'), Álvaro (Masqué 84'), Sergio León (Trujillo 70'), Chumbi.

===Mallorca B===

Yeray, Company (Sastre 45'), Víctor, Damià, Pablo, Alberto, Aridai, Mateo, Flores (Grasa 59'), Páez, Xisco.

===Gols===

0-1 Ariday (46'), 1-1 Borja (50'), 2-1 Sergio León (59'), 3-1 Marquès (65').

===Àrbitre===

Gorostegui Fernández, assistit per Araiz Bereciartua i Berasategui Zeberio. Ha mostrat targeta groga al jugador del CF Reus Álvaro (39') i als visitants Xisco (62') i Páez.