El CF Reddis es va presentar aquest dissabte contra el conjunt roig-i-negre

23 d'Agost de 2010, per Jordi Garcia Arnau
  • Victor Ortíz, en el partit contra el CF Reddis

Josep Gallofré

El CF Reddis es va presentar aquest dissabte davant la seva afició en un partit contra el CF Reus. El CF Reddis ha mantigut pràcticament tot l'equip que la temporada passada va aconseguir el títol de Primer Territorial i únicament ha incorporat tres jugadors procedents del juvenil del Reus a més de Fabián, de la Universidad de Oviedo, Maxi Álvarez del Morell i Jorge, procedent de l'Amposta.

Pel que fa el partit del dissabte, el CF Reddis va donar bones impressions contra un rival de més entitat. A la primera part, els blanc-i-blaus van tenir les primeres ocasions a mesura que passaven els minuts, però, el CF Reus va reaccionar, tot i que al final del primer temps es va arribar amb el resultat d'empat a zero. A la represa, els gols d'Edu Vives i Chumbi, en dues ocasions, en els primers 15 minuts van sentenciar un partit que va finalitzar amb 0 a 4 gràcies a un nou gol de Pitarque.

Aquest passat diumenge, el CF Reus va donar per acabada la pretemporada guanyant clarament al Badalona per 2 a 0. En el partit, els roig-i-negres van començar amb intensitat i els badalonins van tenir moltes dificultats per crear perill a la porteria d'Ángel Blasco. Els jugadors, Efrén i Manolo González van tenir les millors ocasions en el primer temps.

A la segona part la superioritat del Reus ha estat més clara. Després d'un primer avís de Pallarès va arribar el gol de Querol al minut 70. El davanter reusenc va superar per velocitat al seu marcador i va definir bé davant el porter. Tres minuts després, Querol va aprofitar un refús d'un defensa i va marcar el 2 a 0, un resultat que acabaria sent definitiu. El CF Reus va seguir atacant i Masqué i Querol van disposar de dues fantàstiques ocasions per ampliar el marcador. Després d'aquest partit amistós, el CF Reus jugarà el primer partit del campionat de Tercera Divisió el pròxim diumenge contra el Gavà a l'Estadi Municipal.

D'altra banda, a partir del dimecres, 25 d'agost, tots els socis que tinguin la quota domiciliada podran recollir el carnet de la temporada 2010-11a les oficines del club de 6 de la tarda a 9 de la nit. Els socis que facin l'abonament del seu carnet per secretaria podran recollir-lo a partir del 27 d'agost.