Dimarts, 23 d'Abril de 2024

El Reus perd davant el Barça i fa perillar la tercera plaça

Els reusencs han perdut per 8 a 4 davant un Barça que ja és matemàticament campió de l'OK Lliga

10 de Maig de 2014, per Clàudia Bonet
  • Raül Marín controla la bola davant Albert Casanovas

FEP

Intensitat i ritme. Els reusencs i els blaugrana han sortit endollats des del primer moment. Els dos equips han disposat d'ocasions i el ritme del joc ha permès un seguit d'alternatives i ràpids contraatacs. El gol hauria pogut arribar per qualsevol dels dos conjunts, però ha estat Pablo Álvarez qui ha sorprès Molina, que estava tapat pels defenses reusencs, i amb un cop sec ha enviat la bola al fons de la porteria.

Sense temps per reaccionar, Marc Gual ha fet el segon amb una gran jugada individual en què ha driblat diversos jugadors reusencs i ha acabat superant Roger Molina. Amb el 2 a 0, els blaugrana han crescut  i els reusencs han hagut  de ressituar-se, ja que amb 20 segons de diferència havien rebut dos gols. Al minut 11, Marc Gual ha vist una targeta vermella per un cop d'estic sobre Xavi Costa. En el tir de la falta directa, Jordi Adroher,  ha fet el primer dels reusencs.

Els de Ricard Muñoz, però, han tornat a eixamplar les distàncies amb una canonada de Reinaldo Garcia des de la banda dreta al minut 18. A tan sols un minut pel descans, l'àrbitre ha xiulat un penal a favor dels reusencs. Albert Casanovas, no ha fallat, i ha establert el 3 a 2. En la següent jugada, el penal ha estat a l'àrea reusenca i Raül Marín tampoc ha perdonat. Amb el 4 a 2 s'ha arribat al descans.

En la represa, Jepi Selva, amb una jugada individual, ha retallat les distàncies tot fent el tercer. El 4 a 3 s'ha mantingut al llarg de la segona meitat fins quan  faltaven sis minuts pel final de l'encontre. Reinaldo Garcia ha fet el cinquè amb una gran jugada i l'ha seguit Pablo Álvarez  que ha robat una bola a Casanovas i s'ha plantat sol davant de Molina. Els gols blaugrana han continuat i Marc Torra de falta directa, la desena dels reusencs, ha fet el setè i minuts més tard, de penal, el vuitè. Xavi Rubio ha tancat el marcador amb el quart gol reusenc.

Els d'Alejandro Domínguez  es mantenen amb 50 punts i ocupant la tercera posició de manera provisional, ja que el CP Vic, amb un punt menys, disputarà el seu encontre davant el CP Cerceda el pròxim dimarts. La tercera plaça està en joc, i avui mateix la CERH ha confirmat que les places per la Lliga Europea seran quatre, una pel campió de la Copa, el Vendrell, i la resta pels tres primers classificats. Queden quatre jornades i els reusencs segueixen el seu tourmalet. El pròxim cap de setmana rebran el Coinasa Liceo, després visitaran la pista del Vendrell, rebran el CP Vic i tancaran la temporada a la pista del CP Voltregà. Quatre jornades, dotze punts i una plaça en joc per ser a la màxima competició europea la temporada vinent.

FCBarcelona: Aitor Egurrola, Marc Gual, Reinaldo Garcia, Pablo Álvarez i Sergi Panadero -cinc inicial-. Marc Torra, Matías Pascual, Xavi Barroso i Raül Marín

Reus Deportiu: Roger Molina, Albert Casanovas, Joan Salvat, Xavi Costa i Jordi Adroher -cinc inicial-. Xavi Rubio, Jepi Selva i Marc Ollé

Àrbitres: Sergi Mayor i Isaac Sanz