Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Els Imperials, campions de la Lliga Catalana

Ara els reusencs es centraran en arribar a la final de la Lliga Nacional de Futbol Americà

30 de Març de 2009, per Redacció
  • Imatge de tot l'equip celebrant el títol

El partit va tenir dues parts ben diferenciades, la primera va estar marcada per la igualtat entre els dos equips. Primer es va avançar l'equip d'Argentona, però el mexicà Sergio Sánchez va empatar pels Imperials. A l'inici del segon quart Germán Perea anotava el xut addicional que col·locava el 6 a 7 al marcador.

A partir d'aquest moment, la defensa dels reusencs es va mostrar molt sòlida i no va deixar que els Bocs d'Argentona anotessin més durant el primer temps, que es va arribar amb el resultat de 9 a 6.

A la segona part, els Imperials es van imposar en atac i defensa i van aconseguir un parcial de 14 a 0. Les anotacions d'Edu Serrano i Sergio Sánchez, a més dels dos xuts addicionals de Germán Perea, van deixar el marcador en 23 a 6. A l'últim quart els reusencs es van limitar a deixar passar el temps i conservar el màxim la pilota per no donar opcions als Bocs.

Després d'aconseguir el seu cinquè títol de la LCFA i segon consecutiu, els Imperials jugaran l'últim partit de la Lliga Nacional de Futbol Americà al acabar Setmana Santa, el pròxim 3 de maig davant els Coyotes de Bilbao.