Dimarts, 23 de Juliol de 2024

Assemblea general extraordinària del Consell Esportiu del Baix Camp

12 de Juny de 2024, per Consell Esportiu del Baix Camp
  • Assemblea general extraordinària del Consell Esportiu Baix Camp

     

Tal i com assenyalen els articles 11 i 12 dels seus estatuts, el president del Consell Esportiu del Baix Camp pot convocar assemblea general extraordinària per tractar i resoldre temes no ordinaris.

Segons l’article 7 dels esmentats estatuts,

a) l’Assemblea General és l’òrgan superior de participació i representació del Consell Esportiu del Baix Camp, la qual està integrada per tots els seus membres amb dret a vot.

L’article 8 diu: l’Assemblea General del Consell Esportiu del Baix Camp la constituiran les entitats esportives, els centres escolars i les institucions públiques que participin en l’activitat esportiva escolar o hi donin suport, és a dir, ajuntaments, entitats municipals i Consell Comarcal, de la manera següent:

a) un representant de cada centre, associació esportiva o escolar i club de la comarca o àmbit territorial corresponent que participi en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya o en les activitats que en aquest camp es duguin a terme al Baix Camp.

b) un representant de cada federació esportiva catalana que participi en l’organització dels Jocs Esportius Escolars de la comarca, corresponent a la seva modalitat esportiva.

b) un representant de l’ajuntament o entitat municipal de gestió esportiva de cada localitat o zona de competició que col·labori en els Jocs Esportius Escolars.

c) tres representants del Consell Comarcal del Baix Camp.

Les entitats que assenyalen els punts a) i b) han d’estar inscrites o adscrites al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat.

Per tot això, Ernest Aymamí Huguet, president del Consell Esportiu del Baix Camp, convoca assemblea general extraordinària, amb el següent ordre del dia:

Facultar a la Comissió directiva per a què pugui renovar, sol·licitar, tramitar i signar operacions de crèdit i d’altres tipus amb les entitats bancàries, si ho considera necessari i ho aprova.

L’assemblea general extraordinària del Consell Esportiu del Baix Camp, tindrà lloc el dia 10 de juliol de 2024, a les oficines del Consell Esportiu del Baix Camp, plaça La Patacada, núm. 3 porxos, a les 18.00 hores.

Per tenir dret a veu i vot en l’Assemblea General del Consell Esportiu del Baix Camp, s’ha de ser el representant legal de la institució, entitats o organisme corresponent. En cas que el representant no sigui l’esmentat, només es podrà representar el vot amb un escrit d’autorització del representant legal. En cap cas es podrà acceptar el vot per correu o delegat.

 

Ernest Aymamí i Huguet

President del Consell Esportiu del Baix Camp

Reus, 10 de juny de 2024

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegitCOMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges