Divendres, 30 d'Agost de 2024

Derrota en l’últim sospir

El CF Reus, després de tenir paciència per buscar el gol, perd per 1-0 en un camp difícil i necessita retrobar-se amb les bones sensacions al més aviat possible

02 d'Abril de 2017, per Xavi Turu
  • El CF Reus s'ha vist superat en el resultat en els últims minuts de partit

La Voz de Galícia

El CF Reus necessitava tornar a trobar-se amb les bones sensacions després de l’empat en la darrera jornada al Municipal de Reus davant de l’UCAM Murcia. El repte d’aquest matx era continuar amb el bon nivell de joc que tenen els reusencs fora de casa. La distància que hi ha entre el CF Reus -40 punts- i el Lugo -41punts-, és mínima, ja que a l’inici del partit només estaven separats per un punt. L’objectiu d’avui dels homes de Natxo González era aconseguir els tres punts i poder escalar posicions per tenir una mica més a tocar la desitjada zona de permanència.

Els de Reus, que ja van aconseguir la seva última victòria lluny de casa, concretament en un estadi complicat com és l’Heliodoro Rodríguez López, de Tenerife, han sortit amb les idees clares i amb una pressió alta per recuperar pilota a camp rival. El Lugo ha començat amb una bona possessió de pilota i una profunditat per les bandes que feia que els roig-i-negres haguessin d’estar atens en defensa. La pressió del conjunt de Galícia era alta i això obligava al Reus, en algunes ocasions, a buscar l’opció de la pilota llarga i d’aquesta manera impedia que els de Natxo González poguessin practicar un futbol més de toc.

Paciència per trobar el gol

Les bandes seguien sent un problema per la defensa reusenca, al minut 21, el Lugo ha tingut una bona ocasió, després que Calavera posés una centrada des de la banda dreta, que finalment Edgar Badia ha pogut aturar sense més conseqüències. Els roig-i-negres havien de ser pacients per poder trobar mica en mica el seu lloc en el partit. A la mitja hora, els locals havien pujat una marxa més i feien que els reusencs haguessin d’estar molt més concentrats en totes les posicions del camp per no rebre algun ensurt inesperat.

Al CF Reus, li costava tenir possessió de pilota a camp rival; tot i així, en els últims minuts del partit, els nois de González han trepitjat més el terreny de joc del Lugo i han començat aparèixer algunes aproximacions a l’àrea contrària en forma de centrades per la banda esquerra. Els millors moments del conjunt roig-i-negre han coincidit amb la fi de la primera meitat (0-0).

El segon temps ha començat amb tots dos equips expectants i esperant a veure què feia el rival. A conseqüència d’un error de la defensa del Lugo, ha permès a Mayor conduir un contraatac que ha posat en problemes la defensa local. El CF Reus avisava amb la seva pressió alta. Ara, només faltava retrobar-se amb la pilota per poder arribar a la porteria de Roberto i obrir el marcador. Els tres punts eren importants.

Tot continua igual

Avançaven els minuts de la segona part i el matx continuava amb el mateix guió de la primera. En la majoria de minuts els locals tenien més la pilota a camp rival i els reusencs es  defensaven de la millor manera possible. L’entrenador de l’equip gallec havia aconseguit treure la possessió a Natxo González. El CF Reus havia de buscar alternatives per contrarestar la bona defensa ordenada del Lugo. S’arribaven als minuts finals del partit i continuava l’empat sense gols.

Tocava remar a contracorrent

Un matx monòton ha condemnat el CF Reus i ha obligat el conjunt roig-i-negre a treure forces extres. Al minut 86 de partit s’ha avançat el Lugo després d’una centrada de Pita per la banda dreta, que ha rematat finalment Pino, sol dins l’àrea rival. El Conjunt de Reus s’ha llançat a l’atac després del go i això li ha servit el Lugo per sortir cada vegada més al contraatac i acabar per sentenciar el partit.

No hi ha hagut temps per a més. El Reus ha perdut en un camp difícil després de no poder superar un bon plantejament defensiu de l’equip gallec. La muralla defensiva ha estat inaccessible i ara tocarà recuperar bones sensacions a casa, rodejats de l’afició. El resultat final ha estat de 1-0 a favor del Lugo. Tot i això, el CF Reus ha de continuar lluitant i persistint per aconseguir la fita de mantenir-se a la Segona Divisió.

Fitxa tècnica:

CD Lugo: Roberto, Kravets, Marcelo, Carlos, Seoane, Campillo, Fede (Yelko, min.79), Joselu, Damià (Caballero, min. 62) , Sergio (Pita, min. 71) i Calavera.

CF Reus: Badia, Melli, Olmo, Atienza, Migue, Garai, Folch, Miramón (Fran Carbia, min. 56), Guzzo (Vítor, min. 67), Ricardo (David Haro, min.75) i Máyor.

Gols: Pino 1-0 min. 86.

Àrbitre: Arias López. Ha amonestat amb targeta groga al local Damià i Kravets.