Dijous, 02 de Maig de 2024

Dura derrota del Reus Deportiu al Palau Blaugrana

Els reusencs han perdut per 7 gols a 2 amb un FCBarcelona que ha celebrat el títol de lliga

27 de Maig de 2016, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha estat golejat a la pista dels FC Barcelona

Reus Deportiu

El primer temps del partit ha estat més igualat. La primera ocasió l'han tingut els reusencs amb un penal que Marc Coy no ha aconseguit transformar, ja que el porter blaugrana n'ha refusat el tir. Instants més tard, l'ocasió ha estat pel Barça i Sergi Panadero, des de la mitja volta, ha estrenat l'electrònic.

Els d'Enrico Mariotti no han tardat a respondre. Raül Marín ha fallat un penal, però ha aprofitat el rebot per fer pujar l'1 a 1. Ricard Muñoz ha donat minuts als júniors Nil Roca i Sergi Llorca, que al primer temps han marcat un gol cadascun. Al 14, Nil Roca avançava els blaugrana amb el 2 a 1, però instants més tard, al 17, Raül Marín tornava a aparèixer per recuperar la igualtat. Abans del descans, al 18, ha estat Sergi Llorca qui ha establert el 3 a 2.

En el segon temps, el domini ha estat blaugrana. Lucas Ordóñez ha aprofitat la desena la falta del Reus per fer el quart al minut 34. Als de Ricard Muñoz no els ha mancat efectivitat i s'han acabat imposant amb una àmplia diferència en el marcador. Aprofitant una bola dins l'àrea, Nil Roca faria el cinquè i instants més tard, Lucas Ordóñez amb un tir llunyà, el sisè.

La cirereta de la golejada blaugrana la posaria Xavi Barroso, al 48, tot establint el 7 a 2 definitiu. Amb la derrota, els reusencs segueixen ocupant la quarta posició, a l'espera del resultat entre el Moritz Vendrell i el Coinasa Liceo. L'últim partit de lliga al Palau d'Esports entre reusencs i vendrellencs serà crucial per decidir qui es queda amb la quarta posició que dóna accés a la Lliga Europea la temporada vinent.

Fitxa tècnica:

FC Barcelona: Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Matías Pascual, Pablo Álvarez i Xavi Costa - cinc inicial - Nil Roca, Sergi Llorca, Lucas Ordoñez, Sergi Fernández.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Marc Coy, Raül Marín i Matías Platero - cinc inicial – Joan Salvat, Marc Ollé.