Els roig-i-negres perden per 0 gols a 1

18 de Març de 2024, per Reusdigital.cat
  • Gairbé 1700 persones es van apropar a l'Estadi Municipal

Cedida

El Reus FC Reddis ha perdut aquest passat diumenge contra el CF Badalona. Els roig-i-negres han caigut derrotats per 0 a 1, tot i disposar de bones oportunitats per aconseguir un millor resultat. Els reusencs se situen a la sisena posició de la classificació amb 35 punts, just per sota del rival d'aquest diumenge, que en suma 37. Els de Marc Carrasco només han obtingut un triomf en els darrers cinc partits.

El partit ha començat amb una rematada d'Ian Martínez que ha marxat fregant el pal. Al quart d'hora de joc, el conjunt roig-i-negre ha disposat d'una doble oportunitat per estrenar el marcador, però no han estat encertats en els metres finals.

Després d'un inici fulgurant del Reus FC Reddis, el partit ha entrat en una fase de control, en què ambdós conjunts han intentat tranquil·litzar el joc. Tot i això, les ocasions més clares han estat per al conjunt local. Per exemple, al minut 25, Xavi Jaime ho ha intentat amb un cop de cap que ha aturat Cravioto i pocs minuts després, un xut d'Andy Alarcón que ha anat a les mans del porter del Badalona.

En la represa, el Badalona ha sortit amb una altra dinàmica i ha posat més impediments en la circulació de la pilota dels reusencs. Al minut 71, Ricardo Vaz ho ha provat amb un gran xut que ha marxat fora, i quatre minuts després Xavi Jaime ha enviat l'esfèrica al pal.

Tot i el bon joc i les oportunitats, els jugadors de Marc Carrasco veien com era el Badalona qui s'avançava en el marcador, mitjançant un gol de Willy. Tot i intentar-ho fins al temps afegit, el Reus FC Reddis no ha aconseguit capgirar el marcador i ha caigut derrotat a l'Estadi Municipal. L'encontre ha finalitzat amb la targeta vermella directa a Ricardo Vaz.

Aquest dilluns el club ha emès un comunicat a través de les xarxes socials condemnant els fets del final del partit, en els quals hi va haver una baralla i invasió de camp per part d'alguns seguidors del club reusenc. Des de l'entitat han assegurat que pendran les mesures necessàries perquè aquests actes no es tornin a repetir.