Dissabte, 27 d'Abril de 2024

Sardà rescata un punt des dels onze metres

El Reus FC Reddis empata en l’últim sospir a 1 davant de l’Hospitalet de Llobregat

29 de Març de 2024, per Aleix Pérez
  • Sardà col·loca la pilota en el punt de penal

Andrés Romero/ Reus FC Reddis

Repartiment de punts a l’Estadi Municipal de Reus, aquest passat passat dijous, entre el Reus FC Reddis i el CE l'Hospitalet (1-1). Els roig-i-negres han sortit al camp amb un 1-4-3-3, amb Ricardo Vaz actuant de fals interior a la construcció de la jugada i Pol Benito com a extrem esquerre, donant continuïtat a jugadors emergents com Hugo Moreno i Raúl Melo.

El partit ha començat lent, dens, sense ocasions de perill per cap dels dos equips. Els reusencs han intentat apropar la pilota a l’àrea rival mitjançant centrades, però una gran actuació defensiva dels centrals ha bloquejat qualsevol intent. Al minut 27, en una falta lateral llunyana, ha arribat el primer gol. Una centrada d’Antoni Alcover l’ha rematat Òscar Gómez per a emmudir  l’Estadi Municipal. El gol ha desconcertat els locals, que novament han tornat a trobar-se per sota al marcador a casa.

La reacció local, però, ha arribat a la segona part, motivada pels canvis de Marc Carrasco. Els jugadors reusencs han sortit amb un punt d'intensitat més, i a mesura que han anat passant els minuts s’han fet amb el control del joc. L’entrada de Dani Argilaga ha dinamitat la banda esquerra i el seu bon tracte de pilota ha estat clau per superar la defensa defensiu i fer bones centrades rematades per Hugo Toivonen. El jugador finès ha disputat 45 minuts a un alt nivell de joc, amb dues rematades de cap que han acariciat el gol: la primera ha impactat en el pal i la segona en un gran salt.

Els minuts però, han anat passant, i les pèrdues constants de temps s’han fet més i més recurrents. Quan semblava que els reusencs estaven abocats a una nova derrota, Josep Ramon Sardà s’ha convertit en un superheroi per salvar el dia, primer amb una desmarcada de ruptura que ha acabat comportant un penal a favor i després amb la seva posterior execució enganyant el porter.

Els reusencs sumen un punt que, si bé pel rival i sensacions de joc és positiu, a la classificació no els permet retornar a les posicions de "play-off". Tot i ser el quart partit sense guanyar del Reus FC Reddis, la segona part ha estat un exemple a seguir.