Les reusenques s'han imposat per 5 a 0 a la Guineueta

22 d'Abril de 2024, per Reusdigital.cat
  • La jugadora del Reus Femení, Maria del Carme Cendra, amb la pilota al partit del passat diumenge

Xavi Guix

El femení de la Fundació Futbol Base Reus ha recuperat, aquest diumenge, la dinàmica positiva amb una gran victòria a casa per 5 gols a 0. L'equip entrenat per Adri Calderón s'ha mostrat molt superior a la Guineueta, un equip de la part baixa de la classificació que aquesta tempordad només ha guanyat cinc partits.

La rotació de l'entrenador ha donat entrada a Laura Martos i Laia Solé com a principals novetats, que s'han complementat amb altres jugadores més experimentades com ara Cristina Becerra o Irati Lazcano. Precisament, aquesta última ha obert el marcador per partida doble, amb una diana al minut 8 i una altra al minut 28. L'avantatge al marcador ha permès l'entrada de jugadores de la banqueta a la segona part.

Amb el 2 a 0 al marcador, l'equip local ha aprofitat deu minuts molt bons per rematar l'enconctre a la segona part. Al minut 59, Júlia Francesch ha fet el tercer, i al 65 Nil Figueras el quart. L'últim gol ha arribat al minut 70, anotat per Núria Martorell, que ha aconsegut el seu primer gol aquesta temporada quan ha sortit de suplent.

Nou gran resultat de l'equip entrenat per Adri Calderón, que es reposa d'una derrota fora de casa i consolida la vuitena posició, encara amb un partit menys que els seus principals competidors. El seu pròxim compromís serà contra l'Escola Futbol Mataró.

En aquest enfrontament s'ha estrenat el nou marcador de l'Estadi municipal. El nou electrònic, completament editable, presenta a més del resultat, la categoria i la posició dels equips a la classificació.