Diumenge, 28 de Juliol de 2024

El femení de la FFBR perd en l'últim ball de Cristina Becerra a l'Estadi Municipal

Les reusenques cauen per 0 gols a 1 davant del Porqueres en el penúltim partit de lliga

03 de Juny de 2024, per Reusdigital.cat
  • Cristina Becerra s'ha acomiadat amb tots els honors

Xavi Guix

L'equip reusenc s'ha acomiadat de l'Estadi Municipal aquesta temporada amb una derrota davant el segon classificat, el Porqueres (0-1). El conjunt reusenc ha sortit aquest diumenge amb jugadores del juvenil, a part d'altres futbolistes que ja han renovat amb el club com Sara Azzouz o Gemma Salvat. Tot i això, totes les mirades eren per Cristina Becerra, l'experimentada migcampista catalana ha anunciat que penja les botes a final de temporada.

Les reusenques han treballat molt bé sense pilota, impossibilitant els atacs visitants i arribant al descans sense gols en el marcador. Amb el pas dels minuts les reusenques han tingut a tocar un molt valuós punt davant un rival d'entitat, però al minut 83 Sílvia Gil ha avançat l'equip del Pla de l'Estany. En finalitzar el partit l'equip ha rendit homenatge a Becerran per acomiadar una de les millors jugadores del femení de la FFBR.

El resultat confirma la cinquena jornada sense vèncer per a les reusenques, que intentaran acabar amb un bon resultat l'última jornada davant el Sant Cugat.