El CF Reddis guanya el Móra la Nova

22 d'Agost de 2021, per
  • Moments previs a l'inici del partit

CF Reddis

El CF Reddis va guanyar per 1 a 4 al Móra la Nova At. en el seu segon partit de pretemporada, que es va jugar aquest passat dissabte al municipal Antoni Mateu del municipi de la Ribera d’Ebre.

Els jugadors Erik (5’), Alexis (15’ i 43’) i Raúl Martín (75’) van ser els golejadors del CF Reddis.

COMENTARIS (1)

Comentaris

ANTONI REUS  23 d'Agost de 2021

EL REDDIS ILUSIONA

Una jornada mes el C.F. Reddis ha tornat a ilusionar al public, en aquesta ocasió als de Mora la Nova, doncs de reusencs es podíen comptar amb els dits d´una ma els que hi erem presents. Amb una primera part que va demostrar una neta superioritat al rival on varen marcar 3 gols. La segona part, frut dels canvis realitzats per ambdos equips es va veure un partit mes igualat i alhora molt competitui, el cuart del Reddis va arribar en una jugada confusa dins l´area. Aquest dimecres 25 el Reddis visita el camp del Bonavista a les 20,30 hores.