El CF Reus es desfà del Vila-real C en el segon amistós de la pretemporada

26 de Juliol de 2016, per Redacció
  • Edgar Hernández ha estat l'autor del segon gol

CF Reus Deportiu

El CF Reus ha sumat la primera victòria de la pretemporada, després de perdre el passat dissabte contra el FC Ascó (Ribera d'Ebre). Els roig-i-negres s'han imposat al Vila-real C (Plana Baixa), de Tercera Divisió, per 0 gols a 2. La diferència de categoria s'ha notat sobre la gespa i els reusencs han estat superiors en tot moment.

Jorge Miramón ha estrenat el marcador al minut 10, amb un xut que ha entrat per l'escaire. Posteriorment, els homes de Natxo González han disposat d'altres ocasions, però no han estat encertats. En la represa, el ritme de joc ha baixat i el Vila-real C ha pogut empatar. Al minut 53, però, Edgar Hernández ha fet el 0 a 2 de penal.

El CF Reus tornarà a competir aquest dissabte, contra el FC Vilafranca, de Tercera Divisió, en la primera ronda de la Copa Catalunya.