Els de Company cauen per 1-2 en un partit en què se'ls anul·len dos gols

27 d'Agost de 2018, per Redacció
  • El Reus B ha caigut amb polèmica inclosa per l'actuació arbitral

CF Reus B

El CF Reus B Cambrils ha perdut (1-2) davant el FC Vilafranca en l'estrena en lliga al Nou Camp Municipal de Cambrils. El filial roig-i-negre ha vist com l'àrbitre ha anul·lat, de manera molt rigorosa, dos gols que podrien haver canviat el guió del partit. En el darrer tram de partit, el conjunt visitant s'ha quedat amb nou futbolistes per l'expulsió de dos jugadors. L'equip d'Albert Company es podria haver avançat en el minut 1 de partit quan Jordi Oribe s'ha quedat tot sol davant Miguel Ramos.

El meta visitant ha rebutjat a córner i de l'1-0 s'ha passat al 0-1 mitjançant Antonio Pelegrín als 8 minuts d'encontre. La primera part ha esdevingut una constant d'oportunitats pels dos equips. Chechu Grana ha aturat un potent xut del visitant Víctor Oribe i Ernest Forgas i Jordi Oribe han fet treballar de valent al porter del FC Vilafranca. Poc abans del descans, el col·legiat ha anul·lat un gol a Adri Arjona per fora de joc.

Una acció molt rigorosa ja que el jugador roig-i-negre estava pràcticament en línia amb la defensa visitant. A la represa, han continuat les anades i vingudes. En els primers minuts de la segona part, Jordi Oribe ha estat a punt de restablir el marcador després d'una excel·lent jugada col·lectiva. El seu xut ha sortit massa tou i Miguel Ramos ha aturat sense problemes. Gori López, des de l'interior de l'àrea, i Gonzalo Pereira, des de la frontal, també ho han intentat però no ha estat fins al 62' que ha arribat el gol de l'empat.

En una jugada a pilota aturada, Arnau Gaixas ha rematat in extremis per posar l'1-1 al marcador. Segon gol consecutiu del central roig-i-negre en lliga. El CF Reus B Cambrils s'ha bolcat completament a l'atac. Albert Company ha donat entrada a Iker Goujón i Ruben Enri per Gori López i Ernest Forgas, respectivament. Les oportunitats han continuat i en el tram final de partit Xavi Fabra ha substituit a Adri Arjona.

El FC Vilafranca s'ha trobat amb el gol de la victòria al 87' gràcies a Toni i els visitants s'han quedat amb nou jugadors per l'expulsió de dos homes. En el temps de descompte, l'àrbitre ha anul·lat un gol d'Oribe. Amb aquesta derrota i amb dues jornades disputades el filial roig-i-negre se situa a la 15a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 1 punt. El proper partit de l'equip d'Albert Company tindrà lloc diumenge 2 de setembre a les 19:00 hores al camp del FC Cerdanyola del Vallès.