Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu assalta l'Olímpic de Vic

L'equip roig-i-negre consolida la segona posició amb una victòria a Vic (3-5) i enradereix el títol de lliga del Barça

30 d'Abril de 2017, per Josep Cartanyà/ Infocamp
  • Raúl Marín i Matías Platero celebren el tercer gol del Reus Deportiu

Reus Deportiu

Club Patí Vic i Reus Deportiu La Fira es disputaven aquesta tarda la segona plaça. Només començar el partit a l'Olímpic de Vic el Reus Deportiu ha disposat d'un penal comès sobre Platero, que li ha permès a Albert Casanovas obrir la llauna quan ben just s'havien disputat 57 segons (0-1). El Vic ha intentat reaccionar amb algunes accions atacants que ha frustrat el porter Henriques. Quan semblava que tot estava més obert, Marc Torra ha aprofitat una imprescisió a l'àrea local per fer pujar el segon gol, al minut 8, (0-2). I al minut 10, Raúl Marín ha ampliat l'avantatge visitant amb un xut des de lluny que ha despistat el porter Gerard Camps (0-3).

Al minut 16, l'àrbitre xiulava un penal contra el Reus Deportiu. L'encarregat d'executar-lo, Martí Casas, ha marcat i ha posat els locals dins del partit (1-3). I al minut 17, una jugada molt ràpida dels vigatans ha acabat amb un xut de Roger Presas, que amb l'ajuda del patí d'Àlex Rodríguez, s'ha col·lat a dins de la porteria d'Henriques (2-3). Amb aquest marcador, s'arribava al descans.

Al segon temps, el Club Patí Vic ha sortit amb més intensitat. Al minut 4, Burgaya s'ha plantat sol davant del porter roig-i-negre i ha guanyat l'u contra u davant Henriques i ha establert el gol de l'empat (3-3). Al minut 11, el Reus Deportiu fa la desena falta. Per primer cop al partit, el Vic podia posar-se per davant en el marcador, però la bola picada per Romà Bancells ha estat rebutjada per la ma miraculosa de Pedro Henriques. Eren els millors minuts pels vigatans, que assetjaven la porteria reusenca.

Al minut 17, Àlex Rodríguez és objecte d'un penal. Ell mateix s'ha encarregat de transformar-lo, amb una celebració especial pel seu passat com a jugador del Voltregà (3-4). A dos minuts pel final del partit, els dos equips es trobaven a una falta de cometre la desena -el Vic- i la catorzena -el Reus Deportiu-. Al minut 23, el Vic ha fet la desena, però Raúl Marín no l'ha aprofitada. I a vint segons pel final, el Vic ha posat a pista el cinquè jugador -en substitució del porter-, i això ho han pagat els locals amb l'últim i definitiu gol de Marc Torra.

Amb aquesta victòria, els homes d'Enrico Marioti es consoliden en la segona posició, amb 59 punts, quatre punts per sobre del CP Vic. El proper diumenge 7 de maig, a les 18:05h, el Reus Deportiu rebrà el Barça al Palau d'Esports, que es podria proclamar campió matemàticament en cas d'empatar o guanyar el partit. Un objectiu que mirarà d'impedir l'equip roig-i-negre.

Gols:

Primera part: 0-1, Albert Casanovas (p) (57”); 0-2, Marc Torra (8'); 0-3 Raúl Marín (10'); 1-3, Marc Casas (16'); 2-3, Roger Presas (17').

Segona part: 3-3, Jordi Burgaya, (4'); 3-4, Àlex Rodríguez (p) (17'); 3-5, Marc Torra (24').

Alineacions:

Club Patí Vic (3): Gerard Camps, Mia Ordeig, Roger Presas, Sergi Llorca, Romà Bancells, Martí Casas, Burgaya, Cristian Rodríguez, Jonhatan Sánchez, Anton Claramunt i Gerard Rourell.

Reus Deportiu La Fira (5): Pedro Henriques, Sergi Torné, Joan Salvat, Albert Casanovas, Matías Platero, Raül Marín, David Toda, Marc Ollé, Marc Torra i Àlex Rodríguez.