Els roig-i-negres golegen per 9 gols a 2 amb una bona actuació d'Àlex Rodríguez

21 de Febrer de 2021, per Josep Gallofré
  • Raül Marín en una jugada del partit

Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró ha vençut amb comoditat al CP Vic per 9 gols a 2. El conjunt roig-i-negre ha dominat l'encontre durant els 50 minuts i ha tornat a mostrar el poder ofensiu que havia perdut en les darreres jornades.

El partit ha començat de la millor forma per al Reus Deportiu Miró. Després de diversos intents, al minut 6 Marc Julià ha obert la llauna. El jugador roig-i-negre no s'ho ha pensat dues vegades i després d'una passada de Joan Salvat ha enviat la bola a l'escaire. Dos minuts després, el conjunt de Jordi Garcia ha fet el segon. Àlex Rodríguez ha definit perfectament un penal i ha fet pujar el 2 a 0 a l'electrònic.

El Reus ha continuat amb el control absolut del partit. Al minut 10, Marín ha enviat la bola al pal i poc després, el mateix jugador ha errat una falta directa. Qui no ha perdonat ha estat, de nou, Àlex Rodríguez, que ha penetrat per la banda dreta i ha picat la bola davant de Burgaya per marcar el 3 a 0. El conjunt roig-i-negre ha seguit dominant el partit i ha imposat un alt ritme de joc. El Vic, per la seva part, s'ha vist impotent sobre la pista del Palau d'Esports i gairebé no ha inquietat Càndid Ballart.

Al minut 12, tornava a aparèixer Rodríguez, que firmava el tercer gol del seu compte particular i el 4 a 0 en el marcador. El de Sant Hipòlit robava la cartera a la defensa del Vic i es plantava sol davant de Burgaya, a qui batia amb excel·lència. Al minut 14, el Reus disposava d'un nou penal, però Marín no ha tornat a estar encertat davant el porter visitant. En el mateix minut, Ferran Giménez estavellava la bola al pal.

En els instants finals del primer temps, el CP Vic ha aconseguit retallar distàncies mitjançant el francès Le Berre, que ha aprofitat una passada de la mort de Litus. Abans de finalitzar, Marc Julià ha perdonat a boca de canó i Bancells ha enviat la bola al pal.

El Reus sentencia el partit per la via ràpida

El Reus ha començat la segona part amb la mateixa fam golejadora que havia finalitzat el primer temps. Els roig-i-negres han intentat des d'un inici sentenciar el partit i evitar ensurts. D'aquesta forma, al minut 29 Ferran Giménez feia el 5 a 1. El jove jugador reusenc aprofitava una gran assistència d'Àlex Rodríguez per marcar el cinquè. En el mateix minut Joan Salvat transformava el sisè amb un tir des del vèrtex de l'àrea.

Els roig-i-negres continuaven posant en dificultats el CP Vic i, de fet, el resultat encara hauria pogut ser més ampliat si no fos per l'actuació de Burgaya. Amb el pas dels minuts, però, i sota les premisses de Jordi Garcia, han mirat de calmar el joc per evitar sorpreses. Al minut 37, Uri s'ha plantat sol davant de Ballart, però el porter roig-i-negre li ha negat el gol. En canvi, al Reus li sortia tot de cara. Al 39' Marc Julià ha aprofitat una passada des de la banda dreta per marcar a plaer el 7 a 1. Just després, Pablo Nájera marcava el 8 a 1.

El Vic ho ha intentat fins al final. Tot i el resultat en contra, ha lluitat fins al darrer instant. Fruit d'aquesta insistència, Oriol Ramírez ha fet el 8 a 2 quan faltava 1 minut per acabar. El Reus, però, ha tingut una reacció immediata i Romà Bancells ha fet el 9 a 2 definitiu.