Divendres, 19 d'Abril de 2024

El Reus Deportiu Miró no pot amb el Lleida

Els roig-i-negres perden per 2 gols a 1 en un partit en què de nou han anat per darrere en el marcador

28 de Febrer de 2021, per Josep Gallofré
  • Imatge del partit entre el Lleida Llista Blava i el Reus Deportiu Miró

El Reus Deportiu Miró ha caigut derrotat, aquesta tarda, a la pista del Lleida Llista Blava per 2 gols a 1. Els roig-i-negres no han estat encertats de cara a porteria i els ha costat reaccionar amb el resultat en contra. Per la seva banda, els lleidatans han sabut aprofitar a la perfecció les seves oportunitats per endur-se els tres punts.

Després d'uns primers compassos de partit en què els dos conjunts han disposat de diverses ocasions de gol, el Lleida ha estat qui ha marcat primer. Al minut 10, Joan Cañellas ha encetat el marcador després d'aprofitar un refús. Un cop més, els roig-i-negres iniciaven l'encontre amb la dificultat d'haver de capgirar l'electrònic. Els locals han sabut llegir a la perfecció el partit, amb una forta pressió sobre els jugadors del Reus que provocava que no poguessin iniciar les jugades amb tranquil·litat.

A més, els de Jordi Garcia no se sentien còmodes en atac i els costava molt inquietar a Martí Serra després del gol lleidatà. Al minut 16, Marc Julià s'ha topat amb el porter local, però només ha estat un miratge. Tres minuts després arribava el segon del Lleida. Pablo Nájera ha provocat un penal sobre Uri Vives que el mateix jugador s'ha encarregat de transformar en el 2 a 0.

Els roig-i-negres ho han intentat en els darrers instants del primer temps, amb una ràpida reacció, però sense efectivitat. Al minut 24, Andreu Tomàs ho ha provat de falta directa per fer el tercer, però el seu tir l'ha resolt a la perfecció Càndid Ballart. En el mateix minut, ha arribat la desena falta del Lleida. Raül Marín no ha estat encertat davant Serra.

Lleugera reacció del Reus

El Reus ha sortit amb embranzida en el segon temps, amb una pressió superior a la de la primera part per robar pilotes en la construcció del joc lleidatà i poder generar perill. Només començar, Raül Marín ha tingut el 2 a 1, però Martí Serra ha tret la bola de sobre la línia.

Els homes de Jordi Garcia eren conscients que calia prémer l'accelerador si volien treure quelcom positiu de la seva visita a Lleida i han posat setge a la porteria local. Els lleidatans, però, no es feien enrere i malgrat no generar tant perill com els roig-i-negres disposaven de clares oportunitats ben solucionades per Ballart.

Al minut 35, el Reus ha aconseguit retallar distàncies mitjançant Àlex Rodríguez, de penal. Començava un nou partit. Els últims deu minuts han estat els més intensos de l'encontre, amb un joc boig i un conjunt roig-i-negre bolcat en atac. Els reusencs, però, es topaven un cop i un altre amb Martí Serra, que ha estat l'heroi del partit. Al minut 44, el Lleida hauria pogut fer el tercer, però Vives ha enviat l'esfèrica al pal.

Els visitants ho han intentat fins al darrer instant, sense porter i amb cinc jugadors sobre la pista, però finalment els tres punts s'han quedat a la capital del Segrià.