Dilluns, 29 de Juliol de 2024

El Reus Deportiu perd contra el Lleida i acumula tres derrotes seguides

31 de Març de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge dels jugadors del Reus Deportiu

Desfeta del Reus Deportiu Virginias davant del Finques Prats Lleida (2-4), aquest passat dimecres al Palau d’Esports. La derrota fa caure l'equip a la cinquena posició de la Parlem OK Lliga, en detriment del Lleida, que el supera a la taula amb els mateixos punts, 41. Es tracta de la tercera derrota consecutiva en la Parlem OK Lliga.

Dissabte, el conjunt reusenc es podrà refer de les derrotes a la pista del Girona CH. Els jugadors del Reus havien aixecat un 0-2 advers amb un doblet de Diego Rojas per empatar el duel, però els visitants han estat més encertats als darrers metres per endur-se els tres punts. Els col·legiats han anul·lat dos gols al Reus Deportiu, unes decisions que han estat molt protestades.

Els visitants han trepitjat l'accelerador en els darrers minuts del primer temps: han enviat la bola al fons de la xarxa fins a dues ocasions. Uri Vives ha fet el primer, tot desviant suaument la trajectòria de la bola després d’un xut exterior del seu company Jordi Badia. A manca de poc més de dos minuts pel descans, Andreu Tomàs ha situat el 0-2 després de batre Martí Zapater en dues temps.

El Reus ha sortit a la represa amb la clara intenció de cagirar el resultat. Diego Rojas ha necessitat tan sols tres minuts per retallar distàncies amb una volea després de rebre una gran assistència de David Gelmà (1-2). El mateix jugador xilè ha equilibrat la balança poc després amb un gran retall al balcó de l’àrea i una rematada precisa (2-2).

El duel, però, no s’ha decidit fins als darrers 10 minuts. Una pèrdua en la zona de construcció ha permès a Di Benedetto plantar-se davant Zapater i arrossegar la bola al fons de la xarxa tot fent el 2-3. Andreu Tomàs ha sentenciat amb el 2-4 després d’una bona paret amb Sergi Duch, quan restaven sis minuts pel final. Els de la Terra Ferma podrien haver ampliat distàncies, però Jepi Selva no ha pogut superar Martí Zapater a través de la directa, quan ha arribat la desena falta del Reus. La primera rematada ha marxat desviada, però en el segon intent, gran resposta del porter local. A més, una rematada del visitant Sergi Duch s’ha estavellat al pal.

Tot i buscar entrar al partit en els últims compassos, el Reus no estat capaç de tornar a empatar el matx. Amb la derrota, la tercera consecutiva, els lleidatans avancen els reusencs a la classificació. L'equip de Jordi Garcia és a la cinquena posició amb 41 punts, els mateixos que el rival d’aquest passat dimecres. L’average, però, és a favor pels d’Albert Folguera.