El Reus Deportiu perd una oportunitat d'or per encarrilar la permanència a l'OK Lliga femenina

Les roig-i-negres s'han situat amb un 0-3, però l'Alcorcón ha remuntat (4-3)

11 de Maig de 2019, per J.G.
  • Imatge d'arxiu del Reus Deportiu

El Reus Deportiu femení ha caigut derrotat davant el CP Alcorcón per 4-3 en un partit crucial per a la permanència a l'OK Lliga, i davant un rival directe. Les roig-i-negres, tot i situar un 0-3 a l'electrònic, s'han vist superades per l'equip madrileny en la recta final.  Amb el resultat, les de la capital del Baix Camp tornen a caure en zona de descens quan resten dues jornades pel desenllaç de la competició. Són dotzenes amb 17 punts, tres menys que el rival d'aquest dissabte.

Les de Javi Sama han començat amb bon peu el duel. Al minut 15, Helena De Sivatte ha avançat a les reusenques. I a poc menys de quatre minuts pel descans, Regina Flix ha ampliat distàncies (0-2).

Al cap de deu minuts de la represa l'Alcorcón ha fallat un penal. I el Reus ha esgarrapat amb el tercer, obra d'Alba Garrote. El partit semblava sentenciat quan restaven poc menys de catorze pel final. Però l'Alcorcón ha reaccionat, conscient que no podia perdre davant un rival directe per a la permanència. A contracorrent, ha estat capaç de capgirar el resultat amb un gol de falta directa a càrrec de Marina Rodríguez, un altre des del punt de penal transformat per Sonia Rodríguez, i un doblet de la capitana M.Dolores.

El Reus ha de deixar enrere la derrota, ja que demà diumenge  a les 4 de la tarda tornarà a saltar a la pista per enfrontar-se al CP Las Rozas, també a domicili.