Dijous, 28 de Març de 2024

El Sants acaba amb la imbatibilitat del Reus B Cambrils a l'Estadi

El filial roig-i-negre ha caigut derrotat en el seu darrer partit com a local aquesta temporada (0-2)

12 de Maig de 2019, per Joan Gomis
  • El capità del filial Modest Notario davant la presència de dos jugadors del Sants

Xavier Guix

El Reus B Cambrils tenia el repte d'acomiadar-se de l'Estadi Municipal amb una victòria davant el Sants en la penúltima jornada al grup català de Tercera Divisió, però no ha pogut ser. Els verd-i-blancs, necessitats de punts, s'han imposat per 0-2 gràcies als gols de Fran al començament de la segona meitat, i Navarro en els últims sospirs. Els santsencs acaben amb la imbatibilitat del filial d'ençà que juga a l'Estadi.

El filial no s'ha trobat còmode en gairebé cap moment del partit. L'elevada pressió del conjunt barceloní ha provocat moltes imprecisions i pèrdues en la sortida de pilota des del darrere, sobretot en els primers compassos. En el primer període, el Sants ha trepitjat més l'àrea que els reusencs, i ha gaudit d'un parell de bones ocasions per avançar-se. Però els ha mancat encert als últims metres.

El Sants recull el premi

En el minut 6 del segon temps, el visitant, Crevi, ha fet una gran jugada personal per la banda esquerra, s'ha desfet dels defenses del 'B' i ha assistit al cor de l'àrea, on Fran, ha rematat de primeres directe al fons de la xarxa (0-1). A partir d'aquest moment, els d'Albert Company han reaccionat i han buscat amb intensitat la porteria visitant. Han preferit prescindir de llargues possessions de pilota, tal com acostumen a jugar, per ser més verticals. Després del gol visitant, Oribe ha gaudit d'un u contra u davant el porter Yaman, però la rematada ha sortit desviada. Arjona també ha provat fortuna amb un xut des del vèrtex de l'àrea, que ha refusat a córner la defensa barcelonina.

El joc s'ha endurit. Els cambrilencs no volien encaixar la primera derrota a l'Estadi, i el Sants, volia mantenir com fos l'avantatge per endur-se els tres punts i encarrilar la permanència. El roig-i-negre Vilà també ha buscat restablir l'empat amb una volea que ha estat refusada quan es dirigia a porteria, al minut 33. També l'ha tinguda Enri quan restaven cinc minuts pel xiulet final, però la seva vaselina ha marxat per sobre el travesser. La sort no ha somrigut als cambrilencs.

En el minut tres de l'afegit, el filial ha perdut l'esfèrica en la zona de construcció, i Navarro, molt murri, ha vist el porter Chechu Grana molt avançat i amb molta precisió l'ha batut amb una rematada des de la zona de tres quarts. Gol fantàstic per sentenciar.

Amb la derrota, el Reus B Cambrils segueix a la 7a posició amb 62 punts. El filial acabarà la temporada a La Feixa Llarga de l'Hospitalet el diumenge vinent.