El Reus FC Reddis cau als penals contra el Cornellà a la Copa Federació

Pol Fernández va aconseguir el gol reusenc

11 d'Agost de 2024, per Aleix Pérez
  • Imatge de l'encontre

UE Cornellà

El Reus FC Reddis perd el primer partit de la temporada a casa contra la UE Cornellà, en un partit corresponent a la Copa de Federació. En un escenari atípic, el Camp de Futbol Municipal Reddis, els reusencs van mostrar una bona versió durant la primera part davant d'un rival de categoria superior. En la segona part, el gol de l'empat va condicionar l'equip reusenc.

Els reusencs van sorprendre el Cornellà amb un començament elèctric i es van avançar al minut 6, amb un gol de Pol Fernández. Tot i el gol, el ritme del partit va baixar i les oportunitats de gol es van reduir. Abans de la mitja part, una gran escapada de Ricardo Vaz va deixar Torrents sol al punt de penal, però la seva rematada va marxar desviada.

La segona part va continuar amb el mateix guió: poques ocasions de gol. Fins que al minut 83, una falta lateral va permetre a Tomás Peñalba fer l'empat amb un bon cop de cap.

El moment més polèmic va arribar en el temps afegit, quan els reusencs van reclamar unes mans dins de l'àrea que l'àrbitre va xiular en primera instància, però que el linier va anul·lar després.

Els llançaments des dels onze metres van dictar sentència, amb Rubén Miño, el porter visitant, que va estar colossal (2-4). El pròxim compromís reusenc serà aquest pròxim dimecres, en un nou amistós amb el Catllar.

Abans del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Santi Juncosa.