Dijous, 23 de Maig de 2024

El Reus FC Reddis es referma en el lideratge

04 de Desembre de 2022, per
  •

El partit entre el primer i el segon classificats ha despertat bastant expectació, aquest diumenge, a l’Estadi municipal reusenc, amb unes grades de la tribuna principal que oferien un molt bon aspecte. Com era de preveure, els dos equips, Reus FC Reddis i Sanfeliuenc FC, han demostrat la igualtat que reflecteix la classificació, i tant un com l’altre, han disposat de bones ocasions per marcar a la primera part. Però, cap dels dos ho han aconseguit i s’ha arribat al descans amb l’empat a zero inicial.

Ha estat al primer quart d’hora de la segon part quan s’han fet els tres gols. Al minut 47, Notario ha fet el primer dels reusencs amb una bona rematada de cap. També de cap, Sergi Moreno ha fet el segon gol reusenc, al minut 54, i semblava deixar sentenciat l’encontre. Però al minut 58, el Santfeliuenc, escurçava distàncies i posava el 2-1 al marcador, gràcies al gol de Kevin Sánchez. Un mínim avantatge que ha creat emoció en la resta del partit.

A partir d’aquest gol, l’equip del Baix Llobregat ha dominat el joc, però també el Reus FC Reddis ha pogut fer el tercer gol en jugades de contracop. Gràcies a aquesta victòria, els de Marc Carrasco es refermen en el lideratge a l’espera de visitar el camp del Valls, en dos caps de setmana.