Dissabte, 13 de Juliol de 2024

El Reus FC Reddis supera el Mollerussa a les semifinals del Campionat de Catalunya amateur

El partit s’ha resolt en la tanda dels penals

04 de Juny de 2023, per Aleix Pérez
  • Imatge de l'encontre

Reus FC Reddis

Victòria treballada als penals del Reus FC Reddis després del 3 a 3 davant del Mollerussa, en l'última tarda de la temporada a l'Estadi Muncipal. El partit corresponia a les semifinals del Campionat de Catalunya amateur.

La primera part ha sigut un festival de gols, i és que l'equip del Pla d'Urgell ha aprofitat els dubtes en la línia defensiva local per posar el momentani 0 a 2 al marcador. Tot i això, la primera reacció dels de casa ha arribat gràcies a Víctor Oribe. El jugador roig-i-negre ha agafat els galons i ha anotat dos gols brillants, a més de repartir una assistència a Pol Benito.

Ja a la segona part, el Reus FC Reddis s'ha mostrat molt més agressiu en la pressió, encara que el Mollerussa també ha disposat d'algunes ocasions per fer la igualada. De fet, una gran internada de Sidibé al minut 30 de la segona part, ha acabat amb un clar penal que ha transformat Putxi. El marcador ja no s'ha mogut i s'ho han disputat a la tanda de penals. L'error final de Niubó ha permès als reusencs accedir a la final, en la qual es veuran amb l'Escala.