El Reus s’estrena amb victòria a la Lliga Europea

Els reusencs han guanyat 2 a 4 a la pista del Forte dei Marmi

06 de Novembre de 2016, per Clàudia Bonet
  • Els reusencs han vençut en el seu retorn a la Lliga Europea

Reus Deportiu La Fira

• Reus Deportiu La Fira

El Reus Deportiu La Fira retorna de la millor manera a la màxima competició. Els reusencs han guanyat al Forte dei Marmi per 2 gols a 4, en el partit corresponent a la primera jornada de la fase de grups. Després de dues temporades sense disputar la Lliga Europea, els roig-i-negres han retornat sumant la primera victòria.

Els reusencs visitaven una pista complicada, com és la del Forte dei Marmi, i han sortit des del primer moment a buscar el gol. Els locals però s’han avançat al minut 3 amb un gol de penal, transformat per Enric Torner.  Amb l’1 a 0 al marcador, les anades i vingudes han estat constants, i tant el porter Pedro Henriques com Riccardo Gnata han intervingut amb aturades decisives. La primera meitat ha estat molt intensa i s’ha pogut veure un bon joc, però no hi ha hagut més canvis en el marcador. Amb l’1 a 0 favorable als italians, s’ha arribat al descans.

En el segon temps, els reusencs han aconseguit capgirar el marcador. Matías Platero ha estat l’encarregat de restablir l’empat al minut 28, i Albert Casanovas, un minut més tard, ha fet el segon. Amb l’1 a 2, els locals han  hagut de pressionar més la porteria d’Henriques i crear perill aprofitant ràpids contraatacs, però els roig-i-negres han estat encertats en defensa.

Els d’Enrico Mariotti també han disposat d’ocasions i finalment ha arribat el tercer gol, de falta directa. Raül Marín ha aprofitat la desena falta del Forte, per agafar distàncies. Amb l’1 a 3, Marc Torra amb un ràpid contraatac ha fet el quart i definitiu. Els locals han disposat d’una última ocasió en el darrer minut, que Enric Torner ha transformat amb el 2 a 4.

El Reus s’emporta tres punts de la pista del Forte dei Marmi i se situa a la segona posició del grup C, empatat a punts amb l’Sporting de Lisboa, que s’ha imposat per 5 gols a 1 al Quevert. El pròxim partit dels d’Enrico Mariotti a l’OK Lliga serà dissabte, a dos quarts de nou del vespre, a la pista del CP Vilafranca.