Divendres, 04 d'Octubre de 2024

El reusenc Gerard Descarrega, or en els 400 metres del Campionat Europeu d'Atletisme Paralímpic

Acompanyat del seu guia, Guillermo Rojo, ha aconseguit treure's l'espina de l'eliminació en els 100 metres amb una nova victòria

24 d'Agost de 2018, per Redacció
  • Gerard Descarrega i el seu guia, Guillermo Rojo.

Cedida

L'atleta reusenc Gerard Descarrega ha obtingut un altre èxit en el Campionat Europeu d'Atletisme Paralímpic que s'està celebrant a Berlín. El passat dilluns Descarrega ja havia aconseguit la medalla d'or en la prova de salt de longitud, i ahir es va convertir en el campió d'Europa en els 400 metres.

Descarrega va travessar la meta acompanyat del seu guia, Guillermo Rojo, en 50'65 segons, amb força avantatge respecte als seus contrincants.

D'aquesta manera, el reusenc,després de la desqualificació de la prova dels 100 metres, el passat dimecres, per una manca d'informació per part de la federació espanyola, s'ha tret una espina amb un nou èxit.

A través de les xarxes socials, Descarrega ha afirmat que aquesta era la millor manera de cloure la seva participació en el Campionat Europeu d'Atletisme Paralímpic i ha agraït al seu entrenador, Jorge Marín, la seva dedicació.