Dissabte, 05 d'Octubre de 2024

El tennista tarragoní Pol del Castillo, campió de la fase catalana de la Babolat Cup

11 de Maig de 2017, per Redacció
  • Pol del Castilljo, amb el trofeu

Cedida

Pol del Castillo, jugador del Club Tennis Tarragona (CTT), s'ha proclamat campió de la fase catalana de la Babolat Cup. Aquest campionat recull els millors jugadors de Catalunya sub-14 i serveix per disputar la fase final nacional a Javea.

La prova es va disputar a les instal·lacions del Club Tennis Mataró i el jugador de Tarragona anava com a tercer cap de sèrie. A les semifinals, Pol del Castillo es va enfrontar al principal favorit, Naharro, i que actualment ocupa la posició 3 del rànquing nacional. Finalment el partit va caure de la banda del tarragoní per 3/6 6/3 i 7/5.

A causa de les condicions climatològiques, la final va haver de jugar-se el mateix dia de les semifinals. Així doncs, Pol del Castillo va haver de doblar i jugar dos partits en menys de 24 hores. Aquesta vegada, l'adversari era Adrià Pratdepadua i el de Tarragona va sortir a la pista amb un ritme de joc molt alt i no va donar opció al seu rival, aconseguint així la classificació a la prova màster i el campionat per 6/2 i 6/2.