Tots els atletes veterans del Ploms pugen al podi al Campionat de Catalunya

13 de Juny de 2017, per Redacció
  • Alguns dels participants del CN Reus Ploms al Campionat de Catalunya de Veterans

Cedida

Bon paper de la secció de veterans d'atletisme del CN Reus Ploms, aquest passat cap de setmana, als Campionats de Catalunya, celebrats a Mollet del Vallès. Tots els esporistes de l'equip albinegre van pujar al podi, i el certamen va comptar amb la participació dels reusencs Carme Fuster i Cristina Gargallo, en categoria femenina; i de Josep Martí, Josep Eduard Ortiz i Eduard Bes, en l'apartat masculí.

La patinadora del Ploms, Lluna Pallejà, queda entre les 10 primeres al Campionat de la Federació Catalana

Aquest passat cap de setmana, la patinadora del Ploms, Lluna Pallejà, ha pres part al Campionat de la Federació Catalana de Patinatge en la categoria cadet i júnior que va tenir lloc a Amposta. Pallejà va finalitzar en la desena posició.

Bons resultats dels atletes plomistes al Campionat de Catalunya

D'altra banda, aquest cap de setmana s'ha celebrat el Campionat de Catalunya de base d'atletisme a Castellà del Vallès. En categoria aleví, Marc Subasic va quedar primer a la prova de 60 metres i tercer al salt de llargada. En infantil, Brian Gispert ha estat tercer en els 1000 metres i als 150. Per la seva banda, Iris Garrido, en benjamí, va ser novena als 1000 metres.