Els Barcelona Dragons estan a punt d’aconseguir la segona victòria

01 d'Agost de 2021, per
  • Moments previs a l'inici del partit

Barcelona Dragons

El Barcelona Dragons va perdre contra l’Hamburg Sea Devils, per 17 a 22, en el partit de la Lliga europea de futbol americà, que es va jugar aquest dissabte a la ciutat alemanya.

Després d’un primer quart sense punts per a cap dels equips, l’equip alemany es va avançar al començament de la segona ronda. Els catalans van igualar a 3 i poc després se situarien amb l’avantatge de 3 a 10. Els alemanys empatarien a 10, però a pocs segons abans del descans, els Dragons recuperarien l’avantatge amb el resultat de 10 a 17.

Dos gols de camp van situar als locals a un punt dels Dragons, en la segona meitat. En l'últim quart, l’Hamburg va anotar el seu quart gol de camp i es va situar per davant (17-19). En els últims minuts, els alemanys sumarien tres punts més.