Divendres, 29 de Març de 2024

Els tennistes del CT Reus Monterols aconsegueixen bons resultats en el Circuit Head

20 de Gener de 2016, per Redacció
  • Els tennistes del CT Reus Monterols

CT Reus Monterols

A les instal·lacions del Club Tennis Tarragona, s’ha disputat aquest passat cap de setmana les finals de la primera prova del Circuit Head provincial, en la qual els representants del Club Tennis Reus Monterols han obtingut bons resultats.

El tennista Samuel Ballfour va guanyar la categoria benjamí-masculí en derrotar a la final a Joan Taules per 6/3 6/3. La tennista Lucia Pérez, a la categoria benjamí femení, va perdre a la final contra Rut Aliagas per 6/4 6/0. El tennista Josep Freixas va guanyar a la categoria aleví masculí per 6/4 6/2 a Carles Rojas, i el tennista Arnau Miralles va arribar a la final de la categoria infantil-masculí i va perdre per 6/3 6/1.