Dissabte, 20 d'Abril de 2024

El Reus perd a Vic i no pot trencar la mala dinàmica

Els reusencs han perdut per 5 gols a 3 a l'Olímpic de Vic en el primer partit de la segona volta

30 de Gener de 2016, per Clàudia Bonet
  • Els gols de Raül Marín no han servit per obtenir la victòria

El Reus Deportiu ha sortit derrotat de la pista del CP Vic per 5 gols a 3. Els osonencs s'han avançat al minut 5 i ja no han deixat escapar l'avantatge. S'ha arribat als últims sis minuts del partit amb un 5 a 1 a l'electrònic, però dos gols de Raül Marín han establert el resultat final. El primer encontre de la segona volta de l'OK Lliga ha estat un primer contacte, ja que els dos equips es tornaran a enfrontar a finals de febrer, als quarts de final de la Copa del Rei. Els reusencs sumen cinc derrotes i un empat en les darreres sis jornades i necessiten trencar amb la mala dinàmica si no volen perdre de vista la quarta posició.

Jordi Burgaya ha avançat els osonencs amb un gol al minut 5 de partit. Amb el marcador de cara, tres minuts més tard, els locals han disposat d'un penal que Mia Ordeig ha transformat amb el 2 a 0. Els de Ferran Pujalte han sortit endollats i l'eficàcia els ha permès agafar distància. Al 13, l'àrbitre ha xiulat un penal favorable als reusencs, però Carles Grau ha aturat el tir de Matías Platero.

Ha estat Raül Marín l'encarregat d'obrir la llauna pels roig-i-negres, al 17, retallant les distàncies amb el 2 a 1. La resposta dels locals però, ha estat immediata, i Roger Presas, un minut més tard, ha fet el tercer. Els de Ferran Pujalte han arribat a les deu faltes d'equip, i per tant, els reusencs han disposat d'un tir directe, que Raül Marín no ha aconseguit transformar. Abans del descans, el porter osonenc Carles Grau i Matías Platero han vist una blava. Amb el 3 a 1 s'ha arribat al descans.

Els de Ferran Pujalte no han deixat escapar el resultat favorable de la primera meitat i han aprofitat per eixamplar les distàncies. A l'inici del segon temps, Ferran Font ha eixamplat les distàncies amb el quart.  Al 33, els locals han disposat d'una altra ocasió amb una falta directa, la desena dels reusencs, però Roger Molina ha aturat el tir de Ferran Font. Instants més tard, l'ocasió ha estat pels roig-i-negres amb la quinzena del Vic, però aquesta vegada ha estat Carles Grau qui ha refusat el tir de Marín. Finalment, el cinquè dels locals ha arribat de penal al 40 de la mà de Mia Ordeig, després d'una blava a Matías Platero. Amb el 5 a 1 i el partit pràcticament resolt, Marín ha reduït les diferències amb dos gols al 40 i al 44, que han tancat el marcador amb el 5  a 3 final.

El Reus Deportiu segueix sense trencar amb la mala ratxa i suma cinc derrotes i un empat en les darreres sis jornades. Els d'Enrico Mariotti necessiten retrobar-se amb la victòria si no volen allunyar-se de la lluita per la quarta posició. El pròxim encontre de l'OK Lliga serà dissabte 13 de febrer davant el Coinasa Liceo al Palau d'Esports.

CP Vic: Carles Grau, Mia Ordeig, Ferran Font, Romà Bancells i Jordi Burgaya -cinc inicial-. Martí Casas, Roger Presas i Cristian Rodríguez.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio, Marc Ollé, Matías Platero i Raül Marín -cinc inicial-. Marc Coy i Joan Salvat.

Àrbitres: Jonathan Sánchez i Josep Antoni Ribó.