La UE Valls remunta i guanya el Reus FC Reddis

18 de Desembre de 2022, per
  • Imatge de l'encontre entre la UE Valls i el Reus FC Reddis

Francesc Fabregat G/ El Vallenc

Aquest diumenge al migdia, s’ha viscut un derbi del Camp de Tarragona d’alta intensitat entre la UE Valls i el Reus FC Reddis, que s’ha decantat a favor dels vallencs gràcies a dos gols aconseguits en els minuts finals del partit (2-1).

El Valls ha sortit al camp amb empenta i durant els primers 20 minuts ha gaudit de diverses ocasions per marcar. El Reus FC Reddis ha reaccionat i de mica en mica s’ha apoderat del control. Fruit d’això ha arribat el gol de Sergi Moreno al minut 39, que ha permès als blancs-blaus anar amb l’avantatge de 0-1 al descans.

Aparentment, la segona part semblava menys emocionant. El Valls buscava el gol de l’empat, però sense tenir ocasions clares. El Reus FC Reddis, sense forçar gaire controlava bé el partit i a més llançava perillosos contraatacs per fer el segon gol i sentenciar-lo.. Ha estat al minut 85, quan en un córner Aumatell ha fet el gol de l’empat dels vallencs aprofitant un embolic dins de l’àrea petita.

El gol ha esperonat els locals que han vist la possibilitat de capgirar el partit. I així ha estat. Al minut 92, una rematada de cap de Sergi Gómez ha permès als de l’Alt Camp fer el segon gol entre l’eufòria dels seguidors vallencs i la incredulitat dels nombrosos seguidors reusencs que s’han desplaçat aquest diumenge a Valls.

Segona derrota del Reus FC Reddis de la temporada, que fa que els dos equips encapçalin la classificació de Primera Catalana, amb 23 punts. El campionat s’atura per les festes de Nadal i s’haurà d’esperar el 8 de gener per veure un nou derbi de la demarcació, en aquest cas entre el Reus FC Reddis i l’Ascó.