Diumenge, 13 d'Octubre de 2024

L'hora del vermut passa factura al CF Reus

Els roig-i-negres han intentat fins al final obtenir un millor resultat, però perden per 1 a 2 davant l'Albacete

09 de Setembre de 2018, per Xavier Turu
  • Mario Ortiz controla l'esfèrica davant la presència del visitant Febas

CF Reus

El conjunt de Xavi Bartolo tenia ganes d'aconseguir la seva segona victòria consecutiva. Els aficionats reusencs, molestos amb les gestions de La Liga, han protestat moments previs al partit amb una pancarta en contra de l'organisme espanyol. Problemes extraesportius a banda, el Reus ha sortit al terreny de joc del Municipal amb la predisposició d'aconseguir un bon resultat. Els roig-i-negres han guanyat ràpidament la disputa per l'esfèric i la presència ofensiva a camp rival s'ha fet notar des del minut 2. El tècnic lleidatà ja ho va demanar a la prèvia, volia guanyar la possessió al rival.

Els seus jugadors han complert els seus requeriments amb profunditat i rapidesa a l'hora de connectar passades entre ells. La pressió alta a camp rival és tot un símbol dels de Bartolo. Els plans del conjunt roig-i-negre han quedat trastocats amb el primer gol del partit per part de l'Albacete. Els visitants no havien fet gaire cosa per aconseguir l'avantatge a l'electrònic, però amb un centrat xut de Bela han passat a dominar el marcador. Zozulia, ha molestat la visió a Edgar Badia i el porter català poc ha pogut fer per aturar l'esfèric.

El gol de Bela deixa tocat el Reus

Amb la diana en contra, els reusencs han baixat una mica el pistó i han perdut aquella agilitat ofensiva dels primers minuts. Tot i això, els de Bartolo ho han intentat amb lluita però amb poc encert de cara a porteria. Arribats a la mitja, ho ha provat Mario Ortiz amb un xut que ha marxat desviat a la dreta de la porteria de Nadal. El bloqueig en atac dels catalans s'ha pogut veure reflectit sobre la gespa del Municipal. Menys pressió que en els primers instants del matx i poques passades entre línies per trobar profunditat per les bandes. La presència de Linares jugant d'esquena a la porteria rival per donar alternatives als seus companys ha estat vital a l'inici, el nou fitxatge havia de tornar a aparèixer. A les acaballes dels primers 45 minuts, ho ha intentat Gus Ledes amb un gran xut des del balcó de l'àrea que ha refusat el porter Nadal.

Un Reus lluitador fins al final

Tot i el resultat advers, els roig-i-negres han començat el segon temps amb un ritme més alt. Ha semblat que els de Bartolo tornaven als orígens dels primers 10 minuts, on han dominat i han donat sensació de perill. L'alegria ha durat ben poc a Can Reu" quan, després d'una jugada a pilota aturada per part de l'Albacete, ha acabat amb un mal refús per part d'Edgar Badia i amb la rematada de cap de Caro que, al minut 54, sentenciava gairebé el partit.

Bartolo ha intentat remoure el matx amb els jugadors de la banqueta i el pla ha semblat que li sortia mig bé. Al minut 72, Enri retallava diferències i animava al conjunt roig-i-negre i als aficionats per poder aconseguir l'empat. Els catalans ho han intentat fins al final, amb un últim tram de l'encontre, on han demostrat caràcter guanyador i un orgull que no s'ha d'intentar mantenir intacte.

Fitxa tècnica

CF Reus: Edgar Badia; Bastos (Alfred Planas 87'), Catena, Mikel Villanueva, Herrera; Juan Domínguez, Gus Ledes, Mario Ortiz; Fran Carbia (Ricardo Vaz 67'), Carbonell (Enri 60') i Linares.

Albacete BP: T. Nadal; A. Tejero, A. Arroyo, Caro, Fran Garcia (Gorosito 79'); Jon Erice, Febas; Susaeta, Eugeni (Malsa 69'), J. Bela (Acuña 75') i Zozulia.

Gols: 0-1, Bela (18') / 0-2, Antonio Caro (54') /1-2, Enri (71').

Targetes grogues: Per als locals Juan Domínguez (14') i Linares (85') i per als visitants Zozulia (23') i Susaeta (60').

Àrbitre: Saúl Ais Reig, del col·legi valencià.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 4 de LaLiga123, disputat a l'Estadi Municipal de Reus amb la presència de 2.230 espectadors.