Dissabte, 20 d'Abril de 2024

Treballada victòria del Reus Deportiu Miró a la pista del Taradell abans del duel contra el Barça

19 de Març de 2021, per Redacció
  • Els roig-i-negres s'han imposat al CP Taradell

Reus Deportiu

Triomf del Reus Deportiu Miró davant el CP Taradell (4-7), el qual suposa la tercera victòria consecutiva abans de rebre la visita del Barça al Palau d’esports, diumenge vinent. Gols roig-i-negres a càrrec d’Àlex Rodríguez amb un 'hat-trick', doblet de Felipe Castro i aportacions de Marc Julià i Pablo Nájera.

Un partit que ha permès al tècnic Jordi Garcia repartir minuts entre tots els disponibles. S’avançava el Taradell mitjançant un tir exterior de Dani Rodríguez al minut 4. Vuit minuts després, s'ha assolit l’empat mitjançant Àlex Rodríguez amb una potent rematada des de fora l’àrea. I a partir d’aquí, el Reus Deportiu Miró s'ha trobat els espais per remuntar i encarrilar el matx abans del descans. Poc després d’igualar el duel, el madrileny Pablo Nájera enviava la bola a l’escaire esquerre per capgirar el signe a l’electrònic (1-2).

Felipe Castro, al 19', sorprenia Dalmau amb una rematada de pala per ampliar distàncies (1-3). El xilè participava de nou tot assistint Julià en el quart gol a favor. Pràcticament en el següent atac local, escurçava distàncies Dani Rodríguez. Apareixia Julià per provocar penal. Agafava la responsabilitat Rodríguez, molt actiu i en plena forma. Fallava la pena màxima, però recollia el rebuig per arrossegar i anotar el cinquè gol de l’equip abans de desfilar camí a vestidors (2-5).

A la represa, Salvat veia la blava, i amb una gran aturada davant Dani Rodríguez, Ballart mantenia els tres gols d’avantatge. Un minut després, al 37', el local Benito situava el 3-5. Recta final vibrant, doncs. Els rig-i-negres han comès llavors la desena falta, quan restaven 9 minuts per al desenllaç, i Dani Rodríguez sorprenia Ballart amb un cacau sense avançar, tot fent el seu 'hat-trick' particular que situava als seus a tan sols un gol per sota (4-5) al mercador.

Però en un obrir i tancar els ulls, una gran combinació entre Romà Bancells i Felipe Castro superava la línia de gol. Doblet del defensa xilè per agafar oxigen. Quan mancaven cinc minuts per al xiulet final, el Taradell cometia la desena falta. Julià errava davant Dalmau. Àlex Rodríguez, firmava el definitiu 4-7 al lluminós per arrodonir un final amb pluja de gols. El de Sant Hipòlit de Voltregà lidera la taula de golejadors amb 35 dianes.

Diumenge a les 8 del vespre, el Reus rebrà el Barça, amb el suport dels aficionats un cop s'han relaxat algunes de les restriccions sanitàries.