Divendres, 19 d'Abril de 2024

Victòria per seguir mirant amunt

El Reus Deportiu Miró es desfà del Girona per 3-0 gràcies als gols de Salvat i Julià marcats a la segona part

20 de Desembre de 2019, per Infocamp.cat/ Josep Cartanyà/ GDDCT
  • Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i el Girona

Àrtur Ávila

Reus Deportiu Miró i Girona CH han disputat aquesta nit el primer partit de la segona volta de l'OK Lliga. Després d'una primera part sense gols, el Reus ha aconseguit una victòria clara (3-0) que el permet situar-se provisionament en la quarta posició. A més, aquest triomf també ha servit per oblidar el partit de la primera volta a Girona, on el Reus va perdre per 5 a 1.

Els primers deu minuts han estat força igualats entre ambdós equips. Si bé el Reus s'ha mostrat més ofensiu tampoc ha gaudir d'ocasions clares per marcar gràcies a la bona defensa plantejada per l'equip visitant.

En els minuts següents, el partit ha continuat sent força monòton però més obert, ja que el Girona ha gaudir de més arribades. Els atacants locals i visitants s'apropaven amb més perill que abans però cometien moltes imprescisions en la definició de les jugades.

Quan tothom pensava en el descans, a deu segons per finalitzar la primera part, Àlex Rodríguez és objecte d'un penal a l'àrea gironina. El pitxitxi del Reus ha estat l'encarregat del llançament de la pena màxima, però el seu xut l'ha aturat en primera instància Llaverola i el rebot ha impactat contra el travesser de la porteria del Girona.

Salvat obre el camí cap a la victòria

A la represa, el capità Joan Salvat ha inaugurat l'electrònic amb un gol al minut 30, que avançava al Reus Deportiu (1-0). Un minut després, el Girona hauria pogut empatar el partit, però Gerard Pujol no ha pogut transformar un penal favorable als visitants.

El Girona també feia mèrits per empatar, però el Reus Deportiu insistia per intentar ampliar l'avantatge. I així ha estat. Després d'una pilota al pal de Romà Bancells, Joan Salvat s'ha tornat a mostrar provindencial aquesta nit, amb un segon gol al minut 43, quan ha aprofitat una passada de Carballeira (2-0).

Julià mata el partit

Al minut 47, el Girona comet la seva desena falta d'equip. Marc Julià, l'especialista en les faltes directes, no ha fallat en la seva execució i ha sentenciant el partit (3-0).

I amb aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró suma 24 punts i se situa provisionalment a la quarta plaça de l'OK Lliga -a l'espera del que faci el Noia-. Ara la competició s'atura i tornarà després de les vacances de Nadal.

Reus Deportiu Miró (3): Càndid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Rafael, Marc Julià, Àlex Rodríguez, César Carballeira, Pablo Nájera i Luka Hernàndez.

Garatge Girona CH (0): Jaume Llaverola, Aniol Mangas, Xavier Gurri, Humberto Mendes, Pau Palacín, Oriol Garcia, Gerard Pujol, Josep Hernández i Jordi Vidal.

Gols:

Primera part: Cap gol.

Segona part: 1-0, Joan Salvat (31'); 2-0, Joan Salvat (43'); 3-0, Marc Julià (fd) (47').

Faltes d'equip: Reus Deportiu 6 / Girona CH 10

Àrbitres: Álvaro de la Hera i David Cantos Bonales

Observacions: Partit de la 14a Jornada de l'OK Lliga / Palau d'Esports del Reus Deportiu