El CF Reus venç al Nàstic per 3 gols a 2 al Municipal

09 d'Agost de 2008, per Josep Gallofré
  • David Eto'o disputant una pilota, ell ha fet el primer gol del partit

Josep Gallofré

David Eto'o s'ha posat el públic a la butxaca quan ha aconseguit el primer gol en el minut 9, en una jugada d'oportunitat i picardia que el jugador camerunès ha sabut resoldre perfectament. A mesura que anaven passant els minuts, cap dels dos equips tenia un domini clar de la pilota. Només es veien petites aproximacions, com per exemple una rematada alta i forta d' Eto'o.

A la segona part, el Nàstic ha capgirat el marcador amb gols de Redondo al minut 52 i David Bauzà minuts després, just quan el Reus ha baixat el ritme. En aquests instants,Calderé ha decidit donar descans a Eto'o i fer entrar Enric Pi, que ha donat aire fresc a la devantera.

Uns minuts després ha arribat el gol del partit, Joan Pallarés ha plantat la pilota per xutar una falta i el jugador reusenc l'ha col·locat per tot l'escaire esquerra de la porteria defensada per Pascual. Pallarés ha rebut les felicitacions de tots els jugadors i seguidors reusencs per aquest gran gol.

Quan semblava que el partit acabaria en un resultat d'empat, Ortega ha fet el 3 a 2 que suposava la victòria del Reus davant els de Tarragona. El jugador montblanquí ha enfonsat la pilota amb el cap, al fons de la xarxa després que la rematada anterior, de Rojas, hagués anat al travesser.

Bona imatge de l'equip reusenc que veu com poc a poc agafa forma. El Reus viatjarà dimecres fins a Tàrrega per disputar un amistós. El 15 d'agost jugarà davant el Reddis amb camp de gespa artificial, el 16 a Camp Clar, el 20 a Cambrils i finalment el 23 serà la presentació oficial davant el Sant Andreu de Natxo Gonzalez i Carles Claramunt.

A l'encontre han assistit unes 1400 persones.

CF Reus Deportiu: Ángel, Edu Vives, Taranilla, Ferran Asensio, Quique, Molina, Durán, Masqué, Mito, Benja i David Eto'o. També han jugat Moragón, Eric, Zigor, Ortega, Aleix Martí, Yangüela, Víctor Ortíz, Ismael, Àlvaro, Enric Pi i Pallarès.

Gimnàstic de Tarragona: Xabi Pascual, Maxi Caire, Mingo, Lolo Yedra, Tortolero, Campano, Pablo Redondo, Arpón, Bauzá, P. Diop i Moisés. També han jugat Dani Félez, Tandia, Raúl Sáez, Chechu, Calle, Gibanel, Antonio López, Tandia, Jusi i Iván.